0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
türkay 200hp 4afe için sorunsuz güç (turbo yada sc olcak)atmo ilk sayfada dediğimiz gibi uygun blokla 4age kapak+güzel hesaplar=200-210hpler
4afenin stock parçalarıyla 200hp anlıyorum ben ufuğun yazısını okuyunca yoksa 4age yaparsak tamamen stock bile binerim ki ciddi ciddi sağını solunu elleyerek 4afeden ne kadar güç alırız? yakıtı da çok arttırmadan? ve maliyet nasıl olur ? turboya çok bulaşasım yok
4afe yi sadece turbo yaparak alırsın 200 diyorum bende motor içine girmeden yapılcak herşeyi fiyatlarıyla beraber yazdım ilk sayfalarda türkay yaklaşık 140 civarıda alınır 114lükten yazılım egzoz filtreden bide 1.3 şanzumanı takarsan daha zevkli olur
.2 bar yerine atmo yap daha çok güç alırsın
daha çok güç değil isteğim ya ufuk ben böyle yakıtı ellemeden motoru rahatlatayım istiyorum, şöyle 2.0 rahatlığı olsun yokuşlar falan şeker olsun
Olur paşam, istersen 1.0 hacimli motor vergisi de öde
arda pejo beleş olsa alır satarım sadece(205 hariç)sonuna orjinal bişi koycan yada kaliteli bişey koycan olum yoksa benimde kafam kaldırmaz turboyu düzgün yaparsan sıkıntı olmaz mesela hulk 1.3 barla yürüdü en son stock motoradüz boru çok ses çıkartmaz ayrıca zırıltı olur onuda orta susturucuyla çözersin
e para dökmek dedin?
corolla masraf mı çıkarır arda nasıl bir dünyada yaşıyorsun şu corollaya davrandığınız gibi peugeota davransanız o arabanın ne gibi masraflar çıkaracağından haberin var mı ?
93 gl yerine 94 gli olsa hatta 94 xli olsa ?