0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaslar spoiler koptu ve saglam olmasını ıstıyorum tekrar goturecegım yer cıgt banttan bahsedıyo sızın bı fıkrınız varmı hem saglam hem guzel durmasını saglayacak bı fıkır hayırlı aksamlar bu arada ne kadar tutar takılması[/quote]Selam.Aracını biryere gütürmene gerek yok. Hatta kendin uğraşırsan birçok ustadan daha iyi yapacağın kesin.İlk önce çift taraflı bantı spoiler ına yapıştır, sonra diğer tarafını fön makinesiyle hafif ısıt, aracının yapıştırılcak yüzeyini alkol ile sil ve temizle. Sonra kuru ve temiz yüzeye tam dengede olacak şekilde dengeli olarak çok yavaşça oturt. Sabitlerken oluşacak dengesizlikler yüksek süratlerde az da olsa aracının aerodinamiğini bozacaktır ve bu yüzden en büyük titizliği kendi aracına yine kendinin göstereceğini düşünüyorum.Bu ara da sorunun arka bagaj üstü spoiler için olduğunu düşünüyorum.İşlem bittikten sonra çıkarman hemen hemen imkansızdır çünkü araç boyanı dahi sökecek güçtedir çift taraflı bant. Spoiler ının yanlarınada eğer arcın sedan ise spoiler kelepçesi ekleyebilirsin.Kesinlikle çok sağlam olacatır ve yüksek süratlerdeki rüzgarlardan etkilenmeyecektir.
Selam.Aracını biryere gütürmene gerek yok. Hatta kendin uğraşırsan birçok ustadan daha iyi yapacağın kesin.İlk önce çift taraflı bantı spoiler ına yapıştır, sonra diğer tarafını fön makinesiyle hafif ısıt, aracının yapıştırılcak yüzeyini alkol ile sil ve temizle. Sonra kuru ve temiz yüzeye tam dengede olacak şekilde dengeli olarak çok yavaşça oturt. Sabitlerken oluşacak dengesizlikler yüksek süratlerde az da olsa aracının aerodinamiğini bozacaktır ve bu yüzden en büyük titizliği kendi aracına yine kendinin göstereceğini düşünüyorum.Bu ara da sorunun arka bagaj üstü spoiler için olduğunu düşünüyorum.İşlem bittikten sonra çıkarman hemen hemen imkansızdır çünkü araç boyanı dahi sökecek güçtedir çift taraflı bant. Spoiler ının yanlarınada eğer arcın sedan ise spoiler kelepçesi ekleyebilirsin.Kesinlikle çok sağlam olacatır ve yüksek süratlerdeki rüzgarlardan etkilenmeyecektir.[/quote]kardesım tsekkur ederım ılgılendıgın ıcın bunu deneyecegım bu onerını ruzgar konusunda cok haklısın cunku gecen gun 160a falan cıktım araba bu hızda saga sola gecerken yolda hafıf hafıf arka tarafı sallanıyou atıyodu saga sola kendını spoıler oldugu zamn hıc farketmemıstım bu olan olayı ıyı aksamlar arkadaslar...
kardesım tsekkur ederım ılgılendıgın ıcın bunu deneyecegım bu onerını ruzgar konusunda cok haklısın cunku gecen gun 160a falan cıktım araba bu hızda saga sola gecerken yolda hafıf hafıf arka tarafı sallanıyou atıyodu saga sola kendını spoıler oldugu zamn hıc farketmemıstım bu olan olayı ıyı aksamlar arkadaslar...[/quote] Bir faydam dokunabildiyse ne mutlu. Kolay gelsin.