Gönderen Konu: teknik bilgi edinme  (Okunma sayısı 996 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
teknik bilgi edinme
« : Aralık 26, 2010, 19:39:07 »
merhaba arkadaşlar bende 2000 luna var aracım in sol oncen tık tık diye bir ses geliyodu amatüsör den dir diye götürdüm tamirciye test etti %60-%70 arasinda saglam dedi yanliz. aracımın viraj rotil i arizali oldunu söledi ve aracimda frene bastimda titreme oldunu süledim de disk ler ve balatalardan dedi bende yaptirdim aracimin rotil leri ve diskleri ön balatalari degişti ancak bu seferde 3 lastik in bilyalarindan ariza geldini süledi dinledimde kücükte olsa yüksek süratte baya bi ses yapiyor onuda yaptircaz ama benim anlamadim bişey var fren e bastimda olan titreme gitmiş bu seferde 100-110 km hiz ina ulaştimda arabanin direksiyonu resmen bi titreşimli telefon gibi titriyor bu neden olur ben anlamadim fren e bastimda titreyen araba şimdi gaza bastimda titriyor neden  ola bilir bi bilgisi olan varsa yardim ci olsun lütfen yoksa ben her hafta sonumu tamircinin dükaninda geçirmeye devem edecem gibi görünüyor

Toyota Club Türkiye

teknik bilgi edinme
« : Aralık 26, 2010, 19:39:07 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
Ynt: teknik bilgi edinme
« Yanıtla #1 : Aralık 26, 2010, 23:58:12 »
rot balansta yaptımı
gidemediğin yer senin değildir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #2 : Aralık 27, 2010, 00:09:30 »
sanmiyorum yapsa parasını alırdı dimi ??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #3 : Aralık 27, 2010, 00:14:19 »
Muhtemelen jantların yamuk olabilir yüksek hıza ulaşıldığı zaman titreme yapabilir balans ayarı gerekebilir.