0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Orjinalini sormadım bile, REMSA diye bir marka taktırdım dışardan alıp ve çok memnunum tavsiye ederim. Hem sessiz, hem birden diske yapışıp kızaklatmıyor, hemde fren pedalım yumuşadı
bende senin gibi marka üzerinde durmazdım,parçacı çok iyi dedi diye ön balataları 20 liraya almıştım.herşey güzeldi,taki geçen bahardaki yağmurlara kadar.kastamonudan istanbula gelirken yağmurdan ıslanan balataları o kadar çok ısıtmama rağmen frenler iflas etti.istanbulda hemen diskleri,ön ve arka balataları trw komple aldım.takınca frenlerim bambaşka oldu.balata normal şartlarda iş görebilirde çartlar değişince ne olur bilinmez.onun için markalı parça kullanmalı.
vallahi ben rahat uyumak için trw ye 38 lirayı seve seve veririm.
üstüne üstlük trw türkiyede konya civarında üretiliyormuş,yani aldığınız balata türk işçisinin eseri.
Fren balatasına kadar daha neler var yerli malı kullanmamız gereken ama eminmisiniz trw'nin türk malı bir marka olduğuna
Metin kardeşim benim araba ae101 .trw, lucastır,lucas trw diye geçer.türk markası değil türkiyede de imal edilen bir marka dır.ön diskler,ön ve arka balatalar komple 135 liraya bayrampaşada güven oto Sabri Kahveci den aldım.0212 57725 15.
Metin ön 38,arka 36,diskler 65 toplam 135 verdim.trw bandrollu orj.malzeme,esasında toyotanın kendi kullandığı marka olduğundan bilhassa aldım.
Sabri balataları trw ana bayisinden getirtti.parekendeci karı koymamış olabilir çünkü kardeşimin kayınbiraderi.yani dışarıda bir miktar pahalı olabilir.
serviste en az üç mislidir.3-4 sene önce sorduğumda 90 küsurdu.
yedek parça sitelerinde trw,bosch gibi birçok kaliteli marka 40-45 liraya satılıyor.araştırıp almak lazım.