0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Peugeot ile ilgili hiç iyi şeyler duymuyorum. 407 değil 508 olsa da bence değiştirmeyin derim. Toyota ancak başka bir Toyota ile değiştirilir
Kod: [Seç]Peugeot ile ilgili hiç iyi şeyler duymuyorum. 407 değil 508 olsa da bence değiştirmeyin derim. Toyota ancak başka bir Toyota ile değiştirilir Tüm yorumlara teşekkürler.Toyota yine toyota ile değiştirilir diyorsunuz.Ama 1.4 90hp dizel ile 1.6 110hp arasında fark var.Toyota nın dizelinede bindim.Toyotanın dizeli biraz daha sessiz.Ama İlk kalkış ve rampalarda 110hp kendini belli ediyor.Toyotanın dizeli 1.6 110hp olsa hiç düşünmem.Onunla değişirim.Artık toyota dizel konusunda 1.6 ve 110 hpye geçmeli.Bu gün ford,peugeot,doblo,ww nin dizelleri bu konumda.Fiat bile 1.3 dizelden 1.6 ya geçti.Birtek opel 1.3 de ısrar ediyor.Bu yüzdende dizeli fazla satmıyor.Bu kadar araba markası 1.6 dizele geçiyorsa bunda bir şey var demektir.Ayrıca otomobil dergilerinde dizel arabalarda yapılan testlerde kesinlikle 1.6 lar tercih edilmelidir diye tavsiyede bulunuyorlar.