Gönderen Konu: Bi-xenon ve merceği  (Okunma sayısı 5244 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Bi-xenon ve merceği
« : Aralık 26, 2010, 01:39:58 »
Beyler biliyorsunuzki aracımda depo marka şeffar far var. ve kalitesinden hiç memnun değilim. paraya kıyıp orj far alayım diyordum ki aklıma birşey geldi. malum ampul tipi H4 ve uzun kısa monzanın xenon benim. orj far alıp camlarımı değişsem diye düşündüm onunda orj gibi düzen tutmayacağını öğrendim. Türkay Sarıkaya abi angel al mercekleri değiş dedi ama şimdi xenon falanda değişecek oo masraf yani :D uzun lafın kısası Mesut abimin bilgileriyle birşey deneyeceğim. öncelikle birşey öğrenmem lazım. tek mercek üzerinden uzun ve kısa yapılabiliyor mu? yapılıyorsa hangi araçların merceklerinde var :) tek optik üzerinden uzun-kısa yapılabilen mercek varsa direk mercek takmayı düşünüyorum. saygılar.. :)
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Toyota Club Türkiye

Bi-xenon ve merceği
« : Aralık 26, 2010, 01:39:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
Ynt: Bi-xenon ve merceği
« Yanıtla #1 : Aralık 26, 2010, 02:00:21 »
tabiki  var  mustafa , bir  örnek göstereyim, ama  Türkay  doğru demiş, al bi angel  300TL ( orjinal) çıkma bulabilirsinde  uygun  şekilde, 30Tl yede  h7 halogen alırısın  olur biter.

http://urun.gittigidiyor.com/Z-TECH-UNIVERSAL-ANGEL-FAR-MERCEGI-UZUN-KISA-XE_W0QQidZZ32340922

Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 26, 2010, 02:17:29 »
Doğru tunç abide şimdi elimdeki farları ne yapayım? :D angele para nerden bulayım? :D H4 uzun-kısa xenonu ne yapayım :D bide fiyatı ben göremedim üyelik istiyor :D
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 26, 2010, 02:24:20 »
163,20 TL  kardeşim  benim,
valla  güzel kardeşim  farları satabilirsin, az biraz  üzerine  para  koyup taksitle  angel  temin edebilirsin, h4 uzun  kısa  xenon da  benımde  kafama  takılan birşey  oldu,  angeller  çift mercek  biliyorsun  h4  uzun kısa  bir  yerde  h7  halogen  bir  yerde  olacak ama  h4'un  uzunlarını  h7 ye  verebilir miyiz? ,yani h4'ün  uzunlar  iptal edilebilir mi ?  bunu  tam  olarak bende  bilmiyorum.
bilgisi  olan  kişiler  yazacaktır.
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 26, 2010, 02:37:20 »
çift mercekmi? ben kısalar sadece çift diye biliyordum abi. 0 fiyatı o ise çıkma 100e bulurum galiba. peki herhangi bir marka üretmiyormu bu merceği? range rover audi falan? onların çıkmasını alsamda taksam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 27, 2010, 13:49:10 »
Mesutt abiii gadanı alayım bir el at yardımm :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • fastest 3zzf(t)e in turkey :)
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #6 : Aralık 27, 2010, 18:10:49 »
angel alcaksan alsonra onun mercek çapında mrecek al bi-xenon
sonra angel farın içinden merceği al b-xenon olanı tak
ama sen her türlü ampülleri değiştirceksin b-xenonlar d2s olur ampül tipi
angelların merceklerinin odak noktası ve kırılma açıları saçma sapan
bi-xenon mercek çıkan araçların başlıcaları
mercedes e serisi
bmw 6-7-5-3 serisi
audi q7
reno megane2(bazıları)
vsvs gidiyor
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #7 : Aralık 27, 2010, 22:04:36 »
angelların mercek camları mika,oem ürünlerin mercek camları cam yada ona benzer sağlam bir madde,angel far alıp merceklerini çıkma kaliteli bir mercek alabilirsiniz,ama unutmayın megane2 lerin her merceği alınmaz.Meganelerde 2 tip mercek var bunu çıkmacılar bilmiyor yada önemsemiyor.Eğer halojen farlı megane dan çıkan mercegi alırsanız xenon takıldıgında kısa sürede kararma yapıyor,mutlaka xenonlu fardan çıkma mercek alın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Aralık 28, 2010, 13:30:07 »
anladım abiler teşekkür ederim. o zaman orj far alıp takarım bu gidişle. ama çıkmalarıda pahalı olursa çıkma angel alırım ama xenonda mercekte isteyecek malesef. keşke en başta yapsaymışım :( orj farlara dönerim sanırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Aralık 28, 2010, 21:06:29 »
ya sat bu farları..forumdan bile alıcısı illa ki çıkar...
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Aralık 29, 2010, 10:09:50 »
ya sat bu farları..forumdan bile alıcısı illa ki çıkar...
Kemal abi? :D aaa pardon türkay abi senmiydin :D farları tamam satayımda peki ya xenonlar abicim? ampul değişsek balastı uyar mı ? vazgeçtim orj far alacağım ya :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #11 : Aralık 29, 2010, 10:35:23 »
Kemal abi? :D aaa pardon türkay abi senmiydin :D farları tamam satayımda peki ya xenonlar abicim? ampul değişsek balastı uyar mı ? vazgeçtim orj far alacağım ya :D
uymayabilir :( çünkü balast hem uzun hem kısa için, uyarsa bile birşeyler yapmak gerekebilir bilemedim ben onu :) sat farları, alak sana angel falan ona mercek oturtak, oy oy oy :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Aralık 29, 2010, 11:21:28 »
uymayabilir :( çünkü balast hem uzun hem kısa için, uyarsa bile birşeyler yapmak gerekebilir bilemedim ben onu :) sat farları, alak sana angel falan ona mercek oturtak, oy oy oy :D
farlarla xenonları 400e versem çokmu olur :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #13 : Aralık 29, 2010, 11:42:57 »
yuh :D çok olur..ama 300 normal bence

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Aralık 29, 2010, 12:10:22 »
yuh :D çok olur..ama 300 normal bence
abi sırf monza xenonları 250ye aldım :D farlarda karartmalı el emeği :D ayarlı ayrıca :) kırığı çıkığı yok :D angellerin 2. eli kaçaki. sen 200e satarsan ayrı tabi 300e veririm :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #15 : Aralık 29, 2010, 12:56:12 »
oğlum ben angel ve xenonları toplamda 1000tlye aldım :D tamam şimdi sıfırını 350tl civarında satıyorlar ama ben bunları satmam hayatta :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Aralık 30, 2010, 16:34:58 »
oğlum ben angel ve xenonları toplamda 1000tlye aldım :D tamam şimdi sıfırını 350tl civarında satıyorlar ama ben bunları satmam hayatta :D
doğru abi seninki tek parça bide :D ya orj takarım heralde abi. bu farlar yan sanayi olduğundan arabayada tam oturmuyor sinyal v.s orj farda görünüm çok sade kalır bu seferde ama napalım. benim demek istedim aynı tek mercek üzerinden uzun kısa yapabilirmiyiz? bide muayeneden nasıl geçer? sarı ampulle nasıl olur xenonu çıkardığımda?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #17 : Aralık 30, 2010, 20:27:24 »
muayeneden şeker gibi geçer bi-xenon mercekle hele xenon olsa bile..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Aralık 31, 2010, 12:56:24 »
muayeneden şeker gibi geçer bi-xenon mercekle hele xenon olsa bile..
ya orj far alsam bunlar kalacak elimde. mecbur bunlara optiği gömeceğim ve xenonlara ayarı vereceğim. d2s ye göre xenon satan firma varmı. yani aksasuarcılarda v.s

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #19 : Ocak 02, 2011, 20:30:46 »
illa ki bulursun ama d2s mercek de xenon da pahalı diğerine göre