0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Karbüratörlülerde Soğuk enjeksiyonlu ae101 lerde motor sıcakken yapılıyor diye biliyorum.[/quote]ziyacım ne civarda bi fiyat isterler bu işlem için
Utku Maliyeti yaklaşık 60 civarı aşağı yukarı bi fiyat aldım arkadaştan az önce. Bu arada Karbüratörlüler de motor sıcakken enjeksiyonlular da ise soğukken yapılıyormuş yukarıda yanlış yazmışım.[/quote]çok saolasın teşekkürleruzun zamandır yapılmadığını düşünüyorum. aracın yakıtı biraz fazla zaten, faydası olur büyük ihtimaliyi akşamlar
160 000 km de sattıgım ae 101 e hiç yapılmadı her seferınde yetkılı servıse yapılmasını ıstedım gerek yok dedıler nedendır bılmem[/quote]2-3 ay önce servise gittiğimde bana da aynısını dediler, abi araba 250000 de gerek yok subap ayarına dedi yolladı beni ama kitapcığında her 20000 km de bir kontrol ettirin yazıyor
corolla 10 günlük tamirden sonra bugün çıktı... parça tutarı:piston-segman-kol yatak=150 ytlconta =70 ytltriger seti =50 ytl GMB markaçıkma piston kolu =100 ytlmotor yağı elf prestige =45 ytlantfriz*yapıştırıcı =40 ytlişçiliksübap ayarı-revizyon =180 ytlişçilik =200 ytl toplam=835 ytl[/quote]arkadaş neden o kadar masraf çıkardı ?neymiş sorunu?şu an ki hali nasıl ?
arkadaş neden o kadar masraf çıkardı ?neymiş sorunu?şu an ki hali nasıl ?[/quote]hararet yapmış... piston sarması hararetten kaynaklanıyormuş? hararetin 90 ı geçtiğini görmedim... çekişinde fazla bi değişiklik olmadı...
abi gecmis olsun ilk defa harelet yapanae 101 gördüm neyi varmıs[/quote]abi hararet yaptığını ben görmedim usta hararet teşhisini koydu... piston hararetten sararmış...bende şaşırdım 190.000 de AE101 ler motor ister mi? piston sarmasıda pistonun kenarlarında sürtme izleri var... piston sarmasıda bu oluyormuş...[quote=Murat Küden]üsütmüs biraz. Sinüsleri dolmus. Ondandir.[/quote]güzel açıklama...