Gönderen Konu: Avensisimin Far Temizliğini Yaptırdım  (Okunma sayısı 16562 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B-
Ynt: Avensisimin Far Temizliğini Yaptırdım
« Yanıtla #60 : Mayıs 02, 2012, 11:17:36 »
Bu arada bugün arka stoplarıda kararttım . 40 TL . Film kaplandı , stop boyası yaptırmadımki hem daha ucuz hemde istenildiğinde çıkarılabilsin . Foto koymadım çünkü zaten bildiğiniz bir işlem .
Kanaat-i acizanemce deme.
Kanaatin varsa,aciz değilsin.

2005 HONDA ACCORD 2.4 EXECUTIVE

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Mayıs 02, 2012, 11:17:36 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2005 avensis 1.6 Elegant
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Mayıs 02, 2012, 15:32:48 »
Teşekkürler Çetin Bey , sizin küçükyalı yazısını görünce idealtepeden kayıkla denize açılıp alabora olduğumuz güz aklıma geldi . 16 sene önceydi .    :)

Geçmiş olsun, dikkat etmek lazım :)
2005 Avensis 1.6 Elegant
Küçükyalı/İSTANBUL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #62 : Mayıs 05, 2012, 11:25:47 »
Evet arkadaşlar ,

Son olarak bilgi vereyim sizlere . Farlarda ve stoplarda şuan için hiçbir problem yok gib . Daha önce su alan farlar su almıyor ve daha önce önümü göstermeyen farlar önümü gösteriyor    :)

Bu demek oluyorki usta işini düzgün yapmış gibi gözüküyor . Forumda bunları paylaşıyorumki doğru insanlara işlerimizi yaptıralım . Ama herşeye rağmen Farcı Cihan ilk defa iş yaptırdığım birisi . Yakından tanıdığım biriside değil . Bunuda göz önünde bulundurarak yaptırmayı düşündüğümüz işi tam olarak konuşalım . Ben kendisine , işini düzgün yaptığın takdirde forumdaki arkadaşlarla paylaşacağım . Benim selamımla gelenlere yardımcı olursun demiştim . Kendiside olur demişti . Biraz yoğundu ben gittiğimde sabah başladı akşam 19.00 dan sonra bitti iş .

Bilginize...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2005 avensis 1.6 Elegant
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Mayıs 05, 2012, 13:18:29 »
Evet arkadaşlar ,

Son olarak bilgi vereyim sizlere . Farlarda ve stoplarda şuan için hiçbir problem yok gib . Daha önce su alan farlar su almıyor ve daha önce önümü göstermeyen farlar önümü gösteriyor    :)

Bu demek oluyorki usta işini düzgün yapmış gibi gözüküyor . Forumda bunları paylaşıyorumki doğru insanlara işlerimizi yaptıralım . Ama herşeye rağmen Farcı Cihan ilk defa iş yaptırdığım birisi . Yakından tanıdığım biriside değil . Bunuda göz önünde bulundurarak yaptırmayı düşündüğümüz işi tam olarak konuşalım . Ben kendisine , işini düzgün yaptığın takdirde forumdaki arkadaşlarla paylaşacağım . Benim selamımla gelenlere yardımcı olursun demiştim . Kendiside olur demişti . Biraz yoğundu ben gittiğimde sabah başladı akşam 19.00 dan sonra bitti iş .

Bilginize...

Faydalı paylaşımlarınız için teşekkür ederim.
2005 Avensis 1.6 Elegant
Küçükyalı/İSTANBUL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Mayıs 05, 2012, 16:07:16 »
Alperen bey gelmiş geçmiş olsun içinize sindiyse sorun yok..Güle güle kullanın..
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #65 : Mayıs 05, 2012, 21:19:16 »
Alperen bey gelmiş geçmiş olsun içinize sindiyse sorun yok..Güle güle kullanın..

Zaten ilk önce içime sinmesi için Avcılardan kalkıp Bostancıya gittim . ( Kıta değiştirdim , 50 km yol yaptım istanbul trafiğinde )  Önce yapabileceğine inandıktan sonra işi teslim ettim . Şu ana kadar bir memnuniyetsizlikte yaşamadım Allaha şükür .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • (fani dünya)
    • toyota
  • Kan Grubu: 0-
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Temmuz 07, 2012, 21:24:07 »
Arkadaşlar bende 2005-avensis elegant var, farların üst kısmında sararma vardı.malzeme dolabında bulduğum Belco cilayı(mavi renkte sıvı olan)direk farlara uyguladım.Babam donmuştur diye üzerine su bile eklemiş.Sonuç mükemmel oldu.sarılıklar gitti.kullandığım sadece cila ve üstübü oldu.Bende temizletmeyi düşünüyordum ama söyledikleri fiyat abartı geldi.Temizletmeyi düşünen arkadaşlar ustaya gitmeden deneyebilirler.Zaten silince göreceksiniz üstübü sararıyor resmen.saygılar.
2005 avensis 1.6 elegant sis yeşili