0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben o kadar uzun yazı okuyamam Toplam olarak bize kadara maal olur bu?
Kasa toplamı 775 TL, monitor klavye hariç.
Paylaşım için teşekkürler ayrıca vermiş olduğunuz ılımlı ve sakin cevap için bir
Abi O SSDlerden iki tane getirttim, Vertex 2 modeli (aynı Sandforce çipset). Çok tatlı şeyler ya, o kadar hızlılar ki bağımlılık yapıyorlar Nvidia anakart kullanılırsa 1080i/p film de izlenebiliyor galiba. Benim de televizyonun altında tam sessiz olmasa da, tam sessize yakın bir HTPC var, 18-19dB ses çıkarıyor diye tahmin ediyorum.
Bana laptop tavsiyesi lazım aslında ya =( Ama sıkıntı aynı, sesi az olsun! Bir de hemen ısınmasın...
Şunlardan birini seç bence nagi: http://www.teknofiyat.com/?search=acer+timeline&altlimit=&ustlimit=ben kardeşime 13.3" boyundakini aldım, baya beğendim. Ufak, hafif, deli gibi pil süresi var, sessiz ve az ısınıyor. Ekran kartı falan da kuvvetli, her türlü iyi yani.Tek eksiği ufaklarında dvd-rom sürücü yok, onu da harici alarak çözdüm.
Hocam ben şahsen laptoptan nefret ediyorum artık, nedeni uzun süreli kullanımlarda bir çoğu çok ısınıp fanları delirmiş gibi dönüyor.Alternatif netbook düşünülebilir, enerji tüketimi az olan dolayısıyla az ısınan, ve az fan sesi çıkartan, asus elbette netbookta tercih edilebilir.yada en iyi yüksek sesle müzik dinlemek
ssd ler yapıları gereği performanslarını çok kısa sürelerde kaybederler.