Gönderen Konu: CD çalar sorunu  (Okunma sayısı 1166 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
CD çalar sorunu
« : Aralık 24, 2010, 12:11:45 »
Merhabalar, 2006 corolla aracım var. Geçen gün cd dinlemek istediğimde teybin cd çalara geçmediğini farkettim, eject tuşu da bir işe yaramıyor. kısacası ne cd yi geri veriyor ne de cd ye geçiyor. Forumdaki araştırmalarım sonucu cımbızla cd yi almaya karar verdim fakat cd giriş kısmında sağ ve solda iki adet metal parçanın cd yi bir nevi içeri hapsettiğini farkettim. acaba başına böyle bir şey gelen var mı, oradaki metal parçalar ikinci bir cd takılmasın diye yada kaza anında cd dışarı fırlamasın diye mi konulmuş?? yardımcı olursanız sevinirim, herkese selamlar...

Toyota Club Türkiye

CD çalar sorunu
« : Aralık 24, 2010, 12:11:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Ynt: CD çalar sorunu
« Yanıtla #1 : Aralık 26, 2010, 13:26:31 »
dün götürdüm benim ustaya, biraz tornavidayla uğraştı, cd çalar kitlemiş tarzında bişeyler söyledi, teybin sökülmesi de biliyorsunuz çok zahmetli, şimdilik kaldı yani. belki kendi kendine düzelir, sanırım kimsenin başına buna benzer bişey gelmemiş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #2 : Ocak 01, 2011, 23:45:19 »
benım basıma gecen yıl gelmıstı.sadece radyo calısıyordu.cd cıkarma mute birde cd dugmesı calısmıyordu.servis söküp istanbula gonderecegız dedı kalsın dedık.tv tamırcısı soktu 2 adet parca yanmıs dedı.65 tlye hallettı sağolsun daha problem olmadı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #3 : Ocak 02, 2011, 16:21:31 »
2 gün önce kendi kendine düzeldi, hemen kaliteli cd alıp ona kayıt yaptım, sanırım adi cd lerden dolayı oluyor...ilginiz için teşekkürler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #4 : Ocak 06, 2011, 21:37:51 »
CD leri hep cihaz içinde bırakmayın. Özellikle sıcaklarda. Arabayı park ederken akşam filan, çıkarmak lazım. Sabah binerken takarsınız tekrar.
2011 Corolla 1.4 D-4D Comfort Extra M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #5 : Ocak 06, 2011, 22:56:21 »
evet artık ona da dikkat ediyorum, sağolun...