0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dr. larımızdan biri "selam almayıp, sabah koridordaki hastalara günaydın demeden odasına girdiği için"Ben ilacı dört kutu değil üç kutu yazdığım için,Hepimiz toptan "öğlen tatilinde pişen yemeğe soğan koyduğumuz için ASM yemek kokuyor diye"Raporsuz hastaya (abuse diyelim şuna) "kırmızı" reçete ilacını yazmadığımız içinHastanın biri pamuğu yere attığı ve dünyalar tatlısı Karadenizli temizlik elemanımız "yere değil, çöpe atın" dediği için vb. SABİM'e şikayet edildik. ASM yi dünyanın parasını verip beyaza boyadık, tertemiz oldu "Çok beyaz olmuş!" diye,Koridordaki lambaların hepsini tamir ettirdik "çok aydınlık, yazık bunca lambaya elektriğe" diye,Bir kısım lambaları söndürdük "Karanlık ve loş burası" diye,Asansörü kullanmalarına izin verdik "Ya elektrikler kesilirde içinde kalırsak, kullandırtmayın asansörü" diye,Elektrik arızası olduğu gün kullanıma kapattık "Asansör niye çalışmıyor?" diye,"Trafo niye patlamış, elektrikler niye kesik?" diye,"Belediye Başkanı nerde, buraya niye gelmiyor?" diye,"ASM havasız" diye, Cam açınca "Burası ceryan yapıyor" diye,"Laboratuvar niye taaa Etimesgutta?" diye,"Niye göz doktoru yok?"...........
bak seeennn.... sınavın yok mu senin?
Ben ASM leri çok seviyorum valla Kalemler defterler ıslak mendiller ohh Hayatta şikayet etmem, edersem dilim tutulsun. Tövbe tövbe büyük konuştum Hiç mi kıl doktor ya da çalışan yok sanki, olabilir yanii
+81Magvital not kağıtları quando kagıt mendiller Donaxyl kalemler ınfecur ıslak mendiller Hobaaa yaşasın ASM'lerr
şimdi çok enteresan bir hadise oldu tam foruma uygun....18 yaşında iki arkadaş ehliyet raporu için geldi.... göz muayenesi yaptım ilk genç 10 da 10 görüyor raporunu yazdım verdim.... ikincisi ben kayıt yaparken yan gözle görme eşelini ezberlemeye çalışıyor dedim hiç uğraşma başka şekilde yaparım muayeneyi.... sıra muayeneye geldi 10 da 8 görüyor mecburen hastaneye sevk ettim....sonraki konuşmamız - siz raporu verin ben sonra gider gözlük alırım- yok olmaz öyle senin gidip muayene olup ordan alman lazım-ama ben acilen ehliyet almak zorundayım noolur lütfeennn...-neden acilen ehliyet?-ben sürekli araba kullanıyorum-ehliyetin olmadan mı kullanıyorsun?-şey yani yaşımı doldurdum ya ondan kullanıyorum...-ama ehliyetsiz kullanıyorsun...- şey yani köyde kullanıyorum...-hımmmm o zaman sen hastaneye git bunları anlat muayeneni yaptır sonra rapor alırsın.... Mustafa hocam gördüğünüz gibi birinci basamaktan ikinci basamağa sevk böyle oluyor işte.... olurda bir gün böyle bir vaka gelirse aile hekimine sövmeyin....