0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Önerimiz:Sene sonuna kadar aşağıdaki 3 petrol şirketlerinden BENZİN ALMAYALIM: TOTAL - SHELL - BP (total fransız, shell ve bp ingiliz diğerleri Türk firmaları ) Bi Düşünün!En büyük 3 petrol şirketi benzin satamadığı takdirde fiyatları zorunlu olarak düşürmek zorunda kalacak ve bu da hemen fiyat indirme savaşını tetikleyecektir. Hedefimize ulaşabilmek için ise milyonlarca TOTAL - SHELL - BPmüşterilerine ulaşmamız gerekiyor. YAPILMASI GEREKEN ŞU! Ben bu maili yaklaşık 30 kişiye gönderiyorum. Bu gönderdiklerimden hepsi 10'ar kişiye daha gönderse 300 kişiye ulaşmış oluruz.Bu 300 kişi ise 3.000 kişiye gönderecek....Bi sonraki derken gönderim 3 milyon kişiye ulaşır, vs.. Hepimiz aynı gün 10'ar kişiye iletirsek, bir haftaiçinde! bu petrol devlerine savaş ilan etmiş300 MİLYON kişi olabiliriz EVET, KAZANABİLİRİZ, ANCAK....... Hedefimize ulaşana kadar;TOTAL - BP - SHELL haricindeki benzin istasyonlarından ALMALIYIZBu nedenle bu e-postayı iletmenizi rica ediyoruz! VAR MISINIZ bu savaşı kazanmaya?
bence bu mail Opetten yayılmış gibi görünüyor.... senelerdir dolaşan bir mail....
Bütün suç bu şirketlerde mi? Bu şirketlerin hepsi kârlarından tamamen vazgeçse bile akaryakıt fiyatları ne kadar düşer ki? Akaryakıt fiyatlarının bu derece yüksek olmasının birinci derece sorumlusu akaryakıtı kolay para kaynağı olarak gören hükümetlerdir...
+1. En iyisi, benim yaptığımı yapın arkadaşlar. Aybaşından bu yana aracımı sadece 5 gün kullandım. Bakın bakalım kaç gün dayanabiliyorlar
İnternet üzerinde maille yayılan bu dalgaya TCT üyeleri olarak biz de katılalım.Ben bu protestoya zaten hep katılıyorum, yakıtı OPET alıyrum sürekli.