0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
c++ de program yazmak gerekirse yapabilirim Gerisinden anlamam
güzel bir düşünce Ama normal yol bilgisayarları (benim düşüncem) Pistonlara giden benzini hesaplayarak bir kaç hesap olşuturuyor diye düşünüyorum . Tabi ne kadar kaldığınıda şamandıradaki benzin miktarına ve kullandıgın 100km nin ortalama kaç lt yakmışın onunla orantılı yapıyordur . olabilir
bende de deli gibi yol bilgisayarı yapma isteği var ae101e... bir ürün var bu işe yarayan ancak obdII kullanan cihazlarda bir sürü veri verirken obdI kullanan cihazlarda bir işe yaramıyor nerdeyse... brcnin soketlerini incelemedim obd II ise ciddi anlamda işimize yarayabilir.. ürünün adını unuttum ama ya hatırlayınca mutlaka yazcam..
hatırlaım ürünü... scangauge... hatta ikinci versiyonu var, scangaugeII diye...obdI üzerinden bilgi geliyorsa işe yarayabilir aslında.. brcnin obdII çıkışı ise ondan alabiliriz bütün veriyi, bugün lpg çok yakıyor diye göstermeye gittim mavi denizlere, orda bağladılar çok aşırı fazla bilgi vardı ekranda.. devir, sıcaklık gibi scangauge denen ürünün vadettiği bütün bilgiler mevcuttu.. brcnin çıkışını yarın biraz inceleyim, obdII ise onu sipariş vereyim. yok değilse, corollanın obdI çıkışı eğer bu verileri veriyorsa bir şekilde bir çözüm bulunur bence