foruma üye olmamın ardından Dörtnalla tanıştım....
benim gibi toyotacı olan çok sevgili ağabeyim sorumlu tabibim Mustafa Beyi Dörtnalla tanıştırdım....
ardından ilçemizin sağlık grup başkanı sayın tabip Özer Bey Mustafa Beyin önerisiyle Dörtnalla tanıştı....
ve sonrasında ince zayıf uzzuunnn boylu bir delikanlı sağlık grup başkanımıza büyük Ağva buluşmasına Hondayla gittiğimizden tutunda forumdan çıkın benim tüm maceralarımı bir bir anlattı...
tabi bu muhabbet sağlık ocağının diline düştü artık..... bana "toyota gibi bayan" diyorlar bu sayede
tabi tüm bunları ve beni o uzuunn ince delikanlı "
Dilek Abla" diyerek anlattığı için tüm forsumu da söndürdü bir yandan.....
şimdi ben bu çocuğa ne ceza vereyim ey üyeler? dağlara taşlara başımı mı vurayım? yoksa o Bekir'in gözünü mü oyayım?
desenize yazık oldu Uzun abime

(bu arada yazıyı okurken gülme krizine girdim.)
Hande abla 6 ortalı bir harita metod defteri al

onun 2 ortasına normal 2 ortasına el yazısı 1 ortasına 1normal 1 el yazısı geri kalan 1 ortasınada serbest çalışma şeklinde "Hande Bayram" yazdır:)
6 ortada da adını öğrenemiyorsa nüfus müdürlüğüne başvur abla ben mahkemede şahitlik yaparım ismini 1 celsede değiştiririz...
Hande hanım bence en güzel ceza sizin çatlak tamponu vereceksiniz bunu hiçbir şey olmamış gibi eski haline getir bana teslim et diyeceksiniz. Aylarca uğraşacak sonra da getirdiğinde ( o şekilde getirmeyi başarabilirse tabi ) Ben arabayı sattım ev alacağım bu tamponu git sat parasıyla da bana ev hediyesi al deyin
Dün görüştüm Bekir cevap hakkını kullanmak istiyor.... o yüzden bekliyorum şimdilik....
Bence zaman aşımına uğratıp beraat ettirmek niyetinde kendisi. Sakın kanmayın bu tür açıklamalara.
Dün kendileri yoktu 4nal da, ama Sadık Usta hemencecik yardımcı oldu bize.
Belki çocuğun bir dileği vardı aklında öyle kaldı ve Dilek abla dedi

benimde dileklerim var abla (iş Güzin ablaya dönecek)
Terlik
İllaki ceza verilecekse burada bir sayfa boyunca Hande Abla diye yazsın Bekir.

Veya; kendi aracının arkasına ''Hande Abla Sağolsun'' yazsın.
Formumuzun biricik doktor hanımı
Biz seni HH olarak benimsedik ve sevdik
ama Dilek'te fena bir isim değil ya, kulağa çok hoş geliyor
İstersen bundan sonra senin adın Dilek Hande olsun
(Unutma Mustafa kemalde böyle olmuştu)
Not=HH = Hande Hanım
Abla ayıp ya kim dediyse.. Büyük olasılıkla beni yanlış anladılar.. Hatta Aysun abla çağırdı hatırlayamadım ismi neydi felan dedi.. Bende Hande Bayram dedim istersen ara sor vallaha
Beraat etsin. Çünkü ;niyet önemli beyni Hande demiş ama ağzı Dilek diye çıkarmış.Asıl olan niyettir deyip beraatini talep ederim