0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
daylight lar güzel olmuş yakışmış.... benim size bi sorum olacak...bende stopları karartacam fakat transparan siyah folyo al dediler...reklamcılara sordum öyle bişey yokmuş...boya tarif ettiler ama nere satılıyor ve ne diye alacaz acaba?
ismail benım aracada aynı hava filtresinden taktırabılırım benımkı de 4a-fe.. ne kadar o filtre?
ottoyu sattım evt:) ama memnun değildim. Ankarada bir bmw kullanıcı aldı. önceki arabamın eksoztum supersprint olduğundan galiba
Valla bence çok aradım. İzmitte bir jant-lastikcide buldum 2 çeşidi var bir kırmızı siyah bende var izmitte olsaydın verirdim.
nasıl memnun değildiniz :S Otto Spec bu hemde titanyum ben şuan hala almayı düşünüyorum.. ne anlamda memnun değildiniz ?_
peki tekrar eski haline getirme ihtimali varmı? bide ne kadara aldınız acaba?
15 tl ye geri dönüşü biraz zor galiba sentetik tiner yada solvent
Bu kasaların arkaları çok güncel bir görüntü veriyor.Sanki eski bir tasarım değil güncel modeller gibi.İsmail bey bu araca mercekli siyah far çok güzel yakışacak kanaatindeyim..
güzel olmuş gündüz farları osman aga ilacın bende transparan şeffaf cam boyası alıcaksın ve stoplara fıs fıs muayenede sorun çıkarsa fren ve sinyallerin güçsüz gelebilir o yüzden sorun çıkar sanırım. al yan sanayi TYC stop karart gitsin
ilacım sendede bi bulabilsem sivasta transparan boyayı... bulamazsam bi hafta sonu kayseriye gelir senden alırım nolacak sanki kaç saaatlik yol