Gönderen Konu: Herkese Saygılar  (Okunma sayısı 2578 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 50 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
Herkese Saygılar
« : Kasım 22, 2007, 02:20:50 »
saygıdeger arkadaşlar, 29 yıllık söförüm 15 in üzerinde degişik model oto sahibi oldum ilk defa toyota oto aldım yani artık toyotacı oldum ama kafamda soru işaretleri var beni aydınlatırsanız sevinirim.2000 model tek far toyota terra aldım araç sorunsuz 13 milyara mal oldu bana sadece camurlugunda ve kapısında boya var diger herseyiyle iyi ama iyimi ettim almakla bilemiyorum bir önceki otom opel astra idi carollanın yol tutuşu ve ataklığı bana daha iyi geldi ses yönüde bence daha iyi daha az ses alıyo ama gercekten bu otolar forumlarda okudugum gibi satışı zor otolarmı yani elimde kalacak bi otomu aldım bilgilerinizi ve görüşlerinizi paylaşısanız sevirim saygılar.

Toyota Club Türkiye

Herkese Saygılar
« : Kasım 22, 2007, 02:20:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
Herkese Saygılar
« Yanıtla #1 : Kasım 22, 2007, 04:24:36 »
evet satışta diger kardeşlerine oranlar daha yavaş satılıyorlar.Zaten fiyattanda anlaşılıyor.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Herkese Saygılar
« Yanıtla #2 : Kasım 22, 2007, 05:14:13 »
Bence her malın bir alıcısı bulunur. Bu yüzden teleşe kapılman yersiz.1993-1998 corollalar (ae 101 ler) daha iyi gidiyor ancak olmadı takasa girip değerlendirirsin aracını. Hayırlı olsun. Güle güle kullan.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '06
  • 4 kere teşekkür edildi
Herkese Saygılar
« Yanıtla #3 : Kasım 22, 2007, 11:35:16 »
vedat bey aldıktan sonra satışı hemen niye düşünüyorsunuz. tamam biraz zayıftır ikinci eli ama siz arabayı kullanmak için almadınız mı?
kullanın aracınızı seve seve nasıl olsa biri bulunur alacak
içiniz rahat olsun
Bodrum

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Herkese Saygılar
« Yanıtla #4 : Kasım 22, 2007, 12:55:09 »
Hiç bir araç ömür boyu kullanmak için alınmaz. Bu durumda satışı tabiyki düşünecek arkadaşımız ve dediğiniz gibi bu model çok zor satılan bi model ama iyi bir araçla acemiliği atmak isteyenlere ben tavsiyeediyorum. Hem rahat araba binin hemde acemiliğinizi 10.000 ytl verip 98-99 model brodway yada doğan slx alacağınıza bunu alıp atın diyebiliyorum. Aynısı 2001 model ler çok daha  hoş ve 14.000 ytl ye bi arkadaşım satıyodu.

Neyse hayırlısı olsun. Allah kaza bela vermesin. Öyle yada böyle elden çıkar merak etmeyin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99270
  • Model Yılı: '97
  • 1 kere teşekkür edildi
Herkese Saygılar
« Yanıtla #5 : Kasım 23, 2007, 01:01:27 »
Alıntı yapılan: İsmail H. Timurcioğlu
Hiç bir araç ömür boyu kullanmak için alınmaz. Bu durumda satışı tabiyki düşünecek arkadaşımız ve dediğiniz gibi bu model çok zor satılan bi model ama iyi bir araçla acemiliği atmak isteyenlere ben tavsiyeediyorum. Hem rahat araba binin hemde acemiliğinizi 10.000 ytl verip 98-99 model brodway yada doğan slx alacağınıza bunu alıp atın diyebiliyorum. Aynısı 2001 model ler çok daha  hoş ve 14.000 ytl ye bi arkadaşım satıyodu.

Neyse hayırlısı olsun. Allah kaza bela vermesin. Öyle yada böyle elden çıkar merak etmeyin.
[/quote]

ya iyi abi hosta bence toyotalar hicde acemi atılacak bir araba degil acemi adı üstünde vuracak motoru zorlayacak v.s v.s bunları yerli bir aracla yaparsanız daha ekonomik olur diye düsünüyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 50 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
Herkese Saygılar
« Yanıtla #6 : Kasım 23, 2007, 01:20:10 »
Alıntı yapılan: erdem yılmaz
ya iyi abi hosta bence toyotalar hicde acemi atılacak bir araba degil acemi adı üstünde vuracak motoru zorlayacak v.s v.s bunları yerli bir aracla yaparsanız daha ekonomik olur diye düsünüyorum
[/quote]
            Selamlar saygılar,
            Sanırım beni yanlış anladınız arkadaşlar. Ben 15 değişik modelde oto kullandığımı ama ilk kez toyota araç satın aldığımı belirtmiştim yoksa 100 binlerce km arac kullanmışımdır yani acemi sürücü degilim ama toyota aracına göre belki haklısınız. belirttiğim gibi aracımın performansı ve mekaniğinden memnunum. Belirttiğim gibi tek endişem ilerde aracı satarken sorun yaşama endişesi onun haricinde memnunum.
             birde aracım 91 000 olmasına rağmen direksiyonu cok yıpranmış gibi gözukuyo bu normalmi acaba bu modellerde kilometrenin orjinal olduğuna eminim
             Herkese saygılar sevgiler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 16000
  • Model Yılı: '11
  • 97 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
Herkese Saygılar
« Yanıtla #7 : Kasım 23, 2007, 10:38:52 »
Vedat arkadaşım öncelikle araban hayırlı olsun bendede atynı model var 2 yıldır kullanıyorum tık demedi ve çok kullanışlı bir araç benim aracımda orjinel 98 binde ve bende ilk sahibinden aldım
Direksiyon benimde aynı soyulnuş vaziyette bunun nedeni bizim modellerde TOYOTA direksiyonu yeni politen denilen bir malzemeden urettiler ve sonuç bu modellerde böyle oldu bu sadece senin değil tek farlıların hepsinin sorunu ben direksiyon kılıfı aldım deri kaplatmayı düşünüyordum ama oda ankara , istanbul gibi şehirlerde olmak gerekiyor. Biz den sontraki 2001 modellerde (çift farlılarda ) bu sorn yok çünkü onlarda direksiyonun malzemesini değiştirmişler.
Burada bir arkadaşım (bizim model arabası var) 2001 modelin direksiyonundan aldı çıkma kazalı toyotadan taktırdı ama çok zor oldu dıştan aynı görünüyor direksiyonlar ama iç yapıları bizimkilerden farklı çıktı içeriden epey kesip taşlamak filan gerekti oldu ama ,usta bir kere işe başladığı için bırakamadı bir daha  da bu işi yapmam dedi.
Alım satıma gelince alırken ucuz almışsın 13 milyara satarken de ucuz satarsın olur biter Ne demişler topal atın kör alıcısı mutlaka olur.
Sorunsuz ve masrafsız bir araçtır. 1000 tane Opel e değişmem (opelciler yanlış anlamasın sorunsuzlu İçin söyledim)
Satılmıyor demişsin sen neden aldın o zaman diye soralım
Getir burada rahatlıkla satarız yeterki temiz olsun araç
Arkadaşım 99 model 140 bin km dekini üstelik 1300 motor terra yı geçen hafta 12 milyara sattı İnternete verdi taaa edirneden geldi aldılar araç temiz olduktan sonra kesinlikle satış sorunu yok içini ferah tut güle güle bin
((2017  COROLL@...ADVANCE MDS    * 2018-         ))
(( 2011 COROLL@...ELEGANT  A/T    * 2015-2017 ))
(( 2006 COROLL@...SOL                        * 2009-2015))
(( 2000 COROLL@...TERRA SPECIAL  * 2006-2009))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '06
  • 4 kere teşekkür edildi
Herkese Saygılar
« Yanıtla #8 : Kasım 23, 2007, 11:41:17 »
Alıntı yapılan: vedat gönül
Selamlar saygılar,
            Sanırım beni yanlış anladınız arkadaşlar. Ben 15 değişik modelde oto kullandığımı ama ilk kez toyota araç satın aldığımı belirtmiştim yoksa 100 binlerce km arac kullanmışımdır yani acemi sürücü degilim ama toyota aracına göre belki haklısınız. belirttiğim gibi aracımın performansı ve mekaniğinden memnunum. Belirttiğim gibi tek endişem ilerde aracı satarken sorun yaşama endişesi onun haricinde memnunum.
             birde aracım 91 000 olmasına rağmen direksiyonu cok yıpranmış gibi gözukuyo bu normalmi acaba bu modellerde kilometrenin orjinal olduğuna eminim
             Herkese saygılar sevgiler.
[/quote]

evet direksiyonları sorunlu

en güzeli deri kaplatmak

artcar var istanbulda, direksiyonu gönderin kargo ile size kaplayım hemen geri yollasın, 3 günde hallolur işlem
Bodrum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Herkese Saygılar
« Yanıtla #9 : Kasım 24, 2007, 22:41:29 »
Herkes ne güzel cevaplar vermiş. İçini rahat tut kardeşim, satılmayan araç yooooktuuuur. Nasıl mı? Şöyleki: Sen aracı satmak istediğinde piyasası örneğin 10.000 YTL ise  sen 9.500.YTL dedinmi mutlaka satarsın. Tecrübelerimle sabittir. Örnek mi: 1973 model sprig vardı kardeşimde. O zamanlar aynı model araçların biraz bakımlısı 5.000 YTL filandı, biz arabayı 4.000 YTL ye sattık. Geldi bir tamirci aldı gitti. 1973 model Opel Vectra 1.8 aracımız çok bakımlıydı, LPG liydi, ön takım lastikler de yeniydi üstelik. Alarmı filan yeni takılmıştı. Paraya ihtiyaç vardı. Satalım dedik, arabamızın kalitesine göre 7.000 YTL istedik satamadık, o emsal arabalarda 6.000 YTL filandı. 1.8 olması da ayrıca dez avantaj. Tabi kimse umursamıyor senin bakımlarını yeni yaptırdığını, lastikleri, alarmı. Alacak adam piyasa fiyatına bakıyor. Bir iki hafta satamadık sonra sonra 6.000 YTL ye sattık gitti. Çok kişi diyordu 1.8 motor bu elinde kalır satamazsın diye, ama saaaatttıııık. Hiç korkma mutlaka satarsın.
Toyota Corolla 2001 1.6 terra  AC SPC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
Herkese Saygılar
« Yanıtla #10 : Kasım 24, 2007, 23:48:51 »
hatta çok huzursuz oluyorsan hemen sat gitsin , aldığın fiyata gider heralde, olmadı biraz kredi , borç falan bir üst modelini alırsın