0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hiç bir araç ömür boyu kullanmak için alınmaz. Bu durumda satışı tabiyki düşünecek arkadaşımız ve dediğiniz gibi bu model çok zor satılan bi model ama iyi bir araçla acemiliği atmak isteyenlere ben tavsiyeediyorum. Hem rahat araba binin hemde acemiliğinizi 10.000 ytl verip 98-99 model brodway yada doğan slx alacağınıza bunu alıp atın diyebiliyorum. Aynısı 2001 model ler çok daha hoş ve 14.000 ytl ye bi arkadaşım satıyodu. Neyse hayırlısı olsun. Allah kaza bela vermesin. Öyle yada böyle elden çıkar merak etmeyin.[/quote]ya iyi abi hosta bence toyotalar hicde acemi atılacak bir araba degil acemi adı üstünde vuracak motoru zorlayacak v.s v.s bunları yerli bir aracla yaparsanız daha ekonomik olur diye düsünüyorum
ya iyi abi hosta bence toyotalar hicde acemi atılacak bir araba degil acemi adı üstünde vuracak motoru zorlayacak v.s v.s bunları yerli bir aracla yaparsanız daha ekonomik olur diye düsünüyorum[/quote] Selamlar saygılar, Sanırım beni yanlış anladınız arkadaşlar. Ben 15 değişik modelde oto kullandığımı ama ilk kez toyota araç satın aldığımı belirtmiştim yoksa 100 binlerce km arac kullanmışımdır yani acemi sürücü degilim ama toyota aracına göre belki haklısınız. belirttiğim gibi aracımın performansı ve mekaniğinden memnunum. Belirttiğim gibi tek endişem ilerde aracı satarken sorun yaşama endişesi onun haricinde memnunum. birde aracım 91 000 olmasına rağmen direksiyonu cok yıpranmış gibi gözukuyo bu normalmi acaba bu modellerde kilometrenin orjinal olduğuna eminim Herkese saygılar sevgiler.
Selamlar saygılar, Sanırım beni yanlış anladınız arkadaşlar. Ben 15 değişik modelde oto kullandığımı ama ilk kez toyota araç satın aldığımı belirtmiştim yoksa 100 binlerce km arac kullanmışımdır yani acemi sürücü degilim ama toyota aracına göre belki haklısınız. belirttiğim gibi aracımın performansı ve mekaniğinden memnunum. Belirttiğim gibi tek endişem ilerde aracı satarken sorun yaşama endişesi onun haricinde memnunum. birde aracım 91 000 olmasına rağmen direksiyonu cok yıpranmış gibi gözukuyo bu normalmi acaba bu modellerde kilometrenin orjinal olduğuna eminim Herkese saygılar sevgiler.[/quote]evet direksiyonları sorunluen güzeli deri kaplatmak artcar var istanbulda, direksiyonu gönderin kargo ile size kaplayım hemen geri yollasın, 3 günde hallolur işlem