Gönderen Konu: 2011 corolla dizel  (Okunma sayısı 2294 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
2011 corolla dizel
« : Aralık 22, 2010, 11:06:01 »
 :)daha önce 2001 model benzinli corolam vardı. yeni sattım 2011 model corolla eleganta yazıldım yeni yılın başında allah kısmet ederse alacağım hiç dizel kullanmadım. önerisi olan arkadaşlardan ilgi bekliyorum.toyota ailesine selamlar.

kamu kuruluşuna teknikerim. mersinde yaşıyorum.

Toyota Club Türkiye

2011 corolla dizel
« : Aralık 22, 2010, 11:06:01 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Gidişine Yollar Hasta!!
  • Kan Grubu: 0-
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: 2011 corolla dizel
« Yanıtla #1 : Aralık 22, 2010, 11:12:04 »
:)daha önce 2001 model benzinli corolam vardı. yeni sattım 2011 model corolla eleganta yazıldım yeni yılın başında allah kısmet ederse alacağım hiç dizel kullanmadım. önerisi olan arkadaşlardan ilgi bekliyorum.toyota ailesine selamlar.

Hayırlı olsun. Mutlu günlerde kullanın. Yeni üyelerin kendilerini Tanışma bölümünde tanıtmaları forum`un önemli bir kuralıdır. Bilginize sunarım.

Tekrar hayırlı olsun.
O Benim GÖLGEM...  Toyota Corolla Comfort 1.33 Metalik Gri...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Lütfen Trafik Kurallarına Uyalım
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '15
« Yanıtla #2 : Aralık 22, 2010, 12:32:06 »
şimdiden hayırlı olsun allah kaza bele vermesin... bende,aldığınız aracın 2009 modeli var tavsiyem aracınızı benzinli araçlara göre daha ideal viteslerde kullanın yani araç devrine biraz dikkat etmelisiniz. bunundışında yakıt çok önemli her zaman güvenilir bir istasyondan temiz yakıt almayaçalışın vede bakımlarınızı aksatmassanız kullanım hataları dışında her hangi bir problemle karşılaşmanız çok çok düşük bir ihtimal.    Saygılar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #3 : Aralık 23, 2010, 05:31:56 »
şimdiden hayırlı olsun allah kaza bele vermesin... bende,aldığınız aracın 2009 modeli var tavsiyem aracınızı benzinli araçlara göre daha ideal viteslerde kullanın yani araç devrine biraz dikkat etmelisiniz. bunundışında yakıt çok önemli her zaman güvenilir bir istasyondan temiz yakıt almayaçalışın vede bakımlarınızı aksatmassanız kullanım hataları dışında her hangi bir problemle karşılaşmanız çok çok düşük bir ihtimal.    Saygılar...

bende dizel aracımı ocağın ilk haftası alacağım.dizellerde anladığım kadarıyla nadirende olsa yağı fazla eksiltme sorunu olyormuş.tabiki ilk 1000 km de normal.ancak 1000 km den sonra aşırı yağ eksiltme sorunu olursa turbodan kaynaklandığı ve garanti kapsamından değiştiğini söylüyorlar.
Corolla Comfort Ekstra(Dizel)