Gönderen Konu: Cd çalarım Bozuldu-yardım  (Okunma sayısı 3183 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
Cd çalarım Bozuldu-yardım
« : Kasım 20, 2007, 20:44:00 »
Arkadaşlar merhaba,2005 hb 1.6 corolla sport arabam var.Sabah aracı çalıştırdığımda cd bölümünün, gösterge ışığı dahil cd çaların hiç bir şekilde çalışmadığını gördüm. radyo da  çalışmıyor yalnız cd takıp çıkartabiliyorum,ama cd yi okumuyor,hoporlörlerden ses gelmiyor,elektirikçiye götürdüm,sigortalara baktı fakat hepsi sağlam dedi,Aracın elektrikle çalışan diğer göstergeler de hiç bir problemi yok. Sebebini tahmin edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Ha birde akşamdan aracın içini tavan,koltuklar  dahil ıslak bezle silmiştim,camları kapatarak o şeklde kurumaya bırakmıştım.acaba nemden olabilirmi.

Toyota Club Türkiye

« : Kasım 20, 2007, 20:44:00 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #1 : Kasım 20, 2007, 21:28:15 »
Ben arabanın içini komple yıkattım, kuruyana kadar 3 gün vıcık vıcık su oldu içi, bide kurusun diye güneşe çekince içi sauna gibi olmuştu  nemden olmamıştır ama sebebini bilemem. Garantisi devam ediyosa servise götür baksınlar, başka yerde kurcalatma, parçaları çok pahalı bu aletin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Kasım 21, 2007, 08:25:23 »
Teşekkür ederim,garantisi devam ediyor,yarın götüreceğim.bakalım ne çıkacak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #3 : Ocak 05, 2008, 13:47:25 »
Arkadaşlar herkese merhaba,Cd çaları servise vermiştim ,İstanbul'a göndermişler tamir edilmiş,ama servisten şunu söylediler arıza tekrar ederese aracaın garantisi olsa bile CD çaları sıfırıyla değiştirmiyorlarmış,ellerinde olan başka tamir edilmiş cd çalar takıyorlarmış,bana çok saçma geldi,cd çaları takacakları için tartışmak istemedim,ama biliyorumki Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunnda garanti kapsamında bir parça aynı bozukluğu birden fazla tekrar ederse ilgili servisis bu parçayı tamir ile sorunu çözemezse  araç sahibi bunun sıfırıyla değişimini talep edebilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99270
  • Model Yılı: '97
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 05, 2008, 20:03:27 »
Alıntı yapılan: Fatih Yetim
Arkadaşlar herkese merhaba,Cd çaları servise vermiştim ,İstanbul'a göndermişler tamir edilmiş,ama servisten şunu söylediler arıza tekrar ederese aracaın garantisi olsa bile CD çaları sıfırıyla değiştirmiyorlarmış,ellerinde olan başka tamir edilmiş cd çalar takıyorlarmış,bana çok saçma geldi,cd çaları takacakları için tartışmak istemedim,ama biliyorumki Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunnda garanti kapsamında bir parça aynı bozukluğu birden fazla tekrar ederse ilgili servisis bu parçayı tamir ile sorunu çözemezse  araç sahibi bunun sıfırıyla değişimini talep edebilir.
[/quote]

acı ama gercek burası türkiye burada olmaz diye birsey yok

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #5 : Ocak 05, 2008, 23:27:38 »
Alıntı yapılan: Fatih Yetim
[/quote]
Bu CDçalarların (panasonic) tek yetkili servisi PANAKOM ELEKTRONİK diye bir yer ve tüm türkiye'deki servisler buraya gönderdiği için, birde bu cihazları dışarda tamir ettirmek pek mümkün olmadığı için adamlar biraz rahat galiba. Ama bende dedikleri gibi bişey yapamazlar, çünkü dediğin gibi tüketici haklarına aykırı bu.
Umarım aynı sorun yada başka bi sorun yaşamazsın ama yaşasan bile bence yapmak yada değiştirmek zorundalar, Biraz uğraştırırlar seni o kadar