Gönderen Konu: indirim  (Okunma sayısı 2547 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
indirim
« : Aralık 20, 2010, 22:39:19 »
arkadaşlar şimdi bi benzinci dediki "devlet akar yakıt şirketlerin de promosyonu kaldıracakmış böylelikle yakıtta indirim olacakmış" bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Toyota Club Türkiye

indirim
« : Aralık 20, 2010, 22:39:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • oğlum, ben ve kızım :)
  • Araç: ---
Ynt: indirim
« Yanıtla #1 : Aralık 20, 2010, 22:48:21 »
promosyondan kastınız kar ise bu mümkün değil.. eğer promosyondan kastınız hediyeler ise zaten devlet ona karışamaz :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 20, 2010, 22:48:57 »
Bende bahsettim dün, yılbaşında tüm promasyonlar yasaklanıyor, ama bu benzin fiyatına ne kadar etki ederki
ucuzlaması için devletin vergileri makul bir orana çekmesi lazım, zaten bu hökümet giderse benzinden gidecek

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • oğlum, ben ve kızım :)
  • Araç: ---
« Yanıtla #3 : Aralık 20, 2010, 22:54:59 »
Bende bahsettim dün, yılbaşında tüm promasyonlar yasaklanıyor, ama bu benzin fiyatına ne kadar etki ederki
ucuzlaması için devletin vergileri makul bir orana çekmesi lazım, zaten bu hökümet giderse benzinden gidecek
tam anlamıyla bir saçmalık... böyle yasakmı olur...bahaneyle petrol aracılarına tomarla para kazandıracaklar...bu adamlar ne anasının gözüymüş be... :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #4 : Aralık 20, 2010, 22:55:07 »
şirket arabasına 100tl mazot alıyorum PO dan bundan önce çamaşır suyu veriyolardı şimdi çatal bıçak kaşık seti veriyorlar..
devletin mantığı bildiğiniz gibi yakıtların alt ve üst satış sınırları var.. benzinliklerde ben promosyon veriyorum en pahalısından satıyorum dediği için devlet promosyonu vermiceksin yakıtı 2-3 kuruş daha ucuza vericeksin diyor.. sadece bu ve deli saçması bi olay.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 87000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 20, 2010, 22:58:09 »
promosyon 31 ocaktan geçerli olarak yasaklandı.......
bundan elde kalan karı indirim yaptıracaklar dağıtım şirketlerine........:)
sen 2,68 vergine dokunma.... pompanın altına yatan işçinin ekmeği ile oyna 2 kuruş indirim yaptırmaya zorla.....
bu resmen sahtekarlık insafsızlık bide dinden imandan konuşuyozzzzz...............
Cihan Şenol
2011 Corolla 1.33 Beyaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Gidişine Yollar Hasta!!
  • Kan Grubu: 0-
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Aralık 20, 2010, 23:44:00 »
hiç birşey değişmeyecek :)
O Benim GÖLGEM...  Toyota Corolla Comfort 1.33 Metalik Gri...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Aralık 20, 2010, 23:55:56 »
Biz ne devletler kurtardık.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Aralık 21, 2010, 09:13:58 »
Buyurun okuyun !!!

Akaryakıt’da Promosyon’a SON. Artık akaryakıt firmaları promosyon yerine fiyatta indirim yapacaklar. Deterjan, Mendil, Cam silme bezi ..vb promosyon ürünleri tarihe karışıyor. EPDK Başkanı Hasan Köktaş, yaptığı yazılı açıklamada, akaryakıt piyasasında rekabetin hediye çanak çömlekte, deterjanda, Çin malı oyuncakta değil fiyat üzerinden yapılmasını istediklerini belirterek, akaryakıt maliyetine bu tür unsurların etki etmesini istemediklerini söyledi. Köktaş, bu nedenle gelecek ayın sonundan itibaren akaryakıt sektöründeki tüm mal promosyonlarını yasakladıklarını bildirdi.
Akaryakıt Promosyon

Akaryakıt Promosyon

Akaryakıt piyasasında operasyonel maliyetlerin azaltılması ve tüketici lehine, rekabetin arttırılması çalışmaları kapsamında promosyonlar konusunu belli bir süreden bu yana değerlendirdiklerini kaydeden Köktaş, mal promosyonlarının çoğunun kalitesiz mallarla israfa sebebiyet verdiğini ve fiyatlar üzerinde de bir baskı oluşturduğunu kaydetti. Köktaş, bayilerin, dağıtıcıların birbirleri ile akaryakıtın yanında tüketiciye hangi mali vereyim diye değil, fiyat rekabetini nasıl sağlarım diye yarışması gerektiğine dikkat çekerek, tüketicinin alacağı hediyenin değil fiyat panosunun peşine düşmesi gerektiğini vurguladı.

“HEDEF UCUZLUK”

EPDK Başkanı, promosyonlara yönelik buna benzer bir sınırlamanın daha önce Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından gazetelerin mal promosyonlarına yapıldığını ve başarı kazandığını belirterek, yeni karar sonrası fiyatların nasıl değişeceğini de yakından izleyeceklerini ifade etti.

Köktaş, Kanunda açık hükümler olduğu halde bu tür kampanyalara katılan akaryakıt bayilerinin promosyonların maliyeti hakkında yeterli bilgi alamamaktan şikayet ettiği kaydetti.

Kanunda bayilerin bu promosyon kampanyalarına katılımlarının isteğe bağlı olduğunun tanımlandığı halde bazı zorlamalar uygulandığını da belirten Köktaş, “Bu durumda dağıtıcılar ile bayiler sık sık karşı karşıya geliyordu. Bu kararımız bu konudaki sıkıntıları da ortadan kaldırıyor” dedi.Hürriyet

Alıntı : http://www.aydinca.com/akaryakitda-promosyona-son.html

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Gidişine Yollar Hasta!!
  • Kan Grubu: 0-
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Aralık 21, 2010, 10:55:08 »
akaryakıt şirketlerini fiyata odakladınız da.. Devlet vergiden bahsetmiyor Asıl olay sizde yahu.. sizde biraz bişeyler yapın bu işi tatlıya bağlayalım  :-[
O Benim GÖLGEM...  Toyota Corolla Comfort 1.33 Metalik Gri...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 80000
  • 4 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Aralık 21, 2010, 12:16:17 »
Arkadaşlar kartlarınızdaki puanları harcamaya bakın yeni yılda kartlarda kalkacak ve hediyede verilmeyecek.
2005 Corolla 1.6 Terra + OMVL - Ortalama Tüketim=8.6
R1 3 5
╚╬╬╬      2011 Auris 1.6 Comf.Extra + Prins -Tüketim= ?
  2 4 6

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #11 : Aralık 21, 2010, 12:41:06 »
her ne kadar promosyonu kaldırsalarda devlet vergiden kısmadıkça yine pahalı olacak ama seçimlerde yaklaşıyo bakarsınız güzel şeyler olabilir :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 41000
  • 59 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Aralık 21, 2010, 12:46:41 »
geçen gün bu konuyu bende okudum paylaşacaktımda yoğunluktan olmadı.böyle bir saçmalık daha önce hiç duymadım yaa sen vergiden geçir geçir ondan sonra neymiş efendim promosyondan dolayı benzin pahalı ağzımı bozduracaklar yaa.yüzsüzlüğün bukadarıda olmaz sen vergini kıs ondan sonra tamam promosyonuda kaldır ama halkı bunlarla kandırmaya kalkma.
İnsanlara verdiğimiz değerin karşılığını alamadığımız için,arabalarımıza insanlardan daha çok değer verdik..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Aralık 21, 2010, 14:38:45 »
ya şimdi şaka maka promoyon olayı yasaklanıyorsa shell club kartımdaki bilmemkaç bin puanı harcayım o zaman...
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Aralık 21, 2010, 15:00:11 »
ya şimdi şaka maka promoyon olayı yasaklanıyorsa shell club kartımdaki bilmemkaç bin puanı harcayım o zaman...

her 300 puana 5 tl 'lik yakıt veriyorlar. harca harca bitmez ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #15 : Aralık 21, 2010, 15:43:20 »
her 300 puana 5 tl 'lik yakıt veriyorlar. harca harca bitmez ;)
şimdi baktım 4800 puanım var, bölü 300 16 tane 5tl yapar, yani 80 tl, o da 20lt benzin yapar... şimdii başka bi hesaba göre 4800 puan için 2000 litre benzin almışım..1 litre benzin 2.4 puan yapıyor.. 2.85ten 3,85e kadar uzanan bir benzin fiyat aralığında aldığım benzin toplamı bu... ortalamayı 3,20 alırsak 6400tl benzin almışım shellden, 6400tlde 80tl kar sağlamış clubsmart denen promosyon sistemi. sonuç olarak 40 yapar ve milliyetçi hareket partisinin 40. yılı kutlu olsun
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Aralık 21, 2010, 16:01:50 »
Türkay Bayrağıma canım feda ancak senin benzin harcamanla mhp nin yaşı arasında nasıl bir ilişki kurdun brova yani  :alkis:

yalnış hatırlamıyorsam Genç parti  benzini 1 liradan satacam demişti şimdide bbp  aynı şeyi diyor. sadece gülümsüyorum ama keşke mümkün olsa...
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #17 : Aralık 21, 2010, 16:07:52 »
Türkay Bayrağıma canım feda ancak senin benzin harcamanla mhp nin yaşı arasında nasıl bir ilişki kurdun brova yani  :alkis:

yalnış hatırlamıyorsam Genç parti  benzini 1 liradan satacam demişti şimdide bbp  aynı şeyi diyor. sadece gülümsüyorum ama keşke mümkün olsa...
espriydi o ya :D ne zaman böyle matematik hesabı yapsam uzun uzun aklıma devlet bahçelinin 40. yıl hesaplaması geliyor öyle bitiriyorum hesabımı :D

valla benzin 1 tl olmasın 2 tl olsun ama gerçekten olsun oyumu değil ruhumu satıcam artık ya..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 41000
  • 59 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Aralık 21, 2010, 16:12:57 »
şimdi baktım 4800 puanım var, bölü 300 16 tane 5tl yapar, yani 80 tl, o da 20lt benzin yapar... şimdii başka bi hesaba göre 4800 puan için 2000 litre benzin almışım..1 litre benzin 2.4 puan yapıyor.. 2.85ten 3,85e kadar uzanan bir benzin fiyat aralığında aldığım benzin toplamı bu... ortalamayı 3,20 alırsak 6400tl benzin almışım shellden, 6400tlde 80tl kar sağlamış clubsmart denen promosyon sistemi. sonuç olarak 40 yapar ve milliyetçi hareket partisinin 40. yılı kutlu olsun
Türkay parmaklarına sağlık çok güzel bitirmişsin onu ilk izlediğimde kopmuştum yaaa o ne hesaptır öyle güldürdün beni sağol ;)
İnsanlara verdiğimiz değerin karşılığını alamadığımız için,arabalarımıza insanlardan daha çok değer verdik..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Aralık 21, 2010, 17:12:41 »
promosyon 31 ocaktan geçerli olarak yasaklandı.......
bundan elde kalan karı indirim yaptıracaklar dağıtım şirketlerine........:)
sen 2,68 vergine dokunma.... pompanın altına yatan işçinin ekmeği ile oyna 2 kuruş indirim yaptırmaya zorla.....
bu resmen sahtekarlık insafsızlık bide dinden imandan konuşuyozzzzz...............
İşte asıl bunlardan korkacaksın, bunca senedir geri kalmışlığımızın nedeni