0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende bahsettim dün, yılbaşında tüm promasyonlar yasaklanıyor, ama bu benzin fiyatına ne kadar etki ederkiucuzlaması için devletin vergileri makul bir orana çekmesi lazım, zaten bu hökümet giderse benzinden gidecek
ya şimdi şaka maka promoyon olayı yasaklanıyorsa shell club kartımdaki bilmemkaç bin puanı harcayım o zaman...
her 300 puana 5 tl 'lik yakıt veriyorlar. harca harca bitmez
Türkay Bayrağıma canım feda ancak senin benzin harcamanla mhp nin yaşı arasında nasıl bir ilişki kurdun brova yani yalnış hatırlamıyorsam Genç parti benzini 1 liradan satacam demişti şimdide bbp aynı şeyi diyor. sadece gülümsüyorum ama keşke mümkün olsa...
şimdi baktım 4800 puanım var, bölü 300 16 tane 5tl yapar, yani 80 tl, o da 20lt benzin yapar... şimdii başka bi hesaba göre 4800 puan için 2000 litre benzin almışım..1 litre benzin 2.4 puan yapıyor.. 2.85ten 3,85e kadar uzanan bir benzin fiyat aralığında aldığım benzin toplamı bu... ortalamayı 3,20 alırsak 6400tl benzin almışım shellden, 6400tlde 80tl kar sağlamış clubsmart denen promosyon sistemi. sonuç olarak 40 yapar ve milliyetçi hareket partisinin 40. yılı kutlu olsun
promosyon 31 ocaktan geçerli olarak yasaklandı.......bundan elde kalan karı indirim yaptıracaklar dağıtım şirketlerine........sen 2,68 vergine dokunma.... pompanın altına yatan işçinin ekmeği ile oyna 2 kuruş indirim yaptırmaya zorla.....bu resmen sahtekarlık insafsızlık bide dinden imandan konuşuyozzzzz...............