0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar! Bilgiye ihtiyacım var:0 km oto aldıktan sonraki masraflar neler ?1- vergisi ne kadar ( 1,6 için )2-trafiğe ne kadar ödeniyor?3- veya baska şeyler ?bilgi paylaşırsanız sevinirim.
diyelim ki 38 000 tl ye o km oto aldık.Bütün masraflar içinde mi diyorsun?bunu tam anlayamadım.bir de 2010 da ödenen vergi bir de 2011 ocak ayında mı ödenir?
Sadece trafik sigortası ödeniyor, tabi kasko da. Diğerleri hepsi hazır oluyor.Şimdi alanlar Ocakta bandrol parası yatıracak tekrar.bandrol ocak ayında 340-350 arası birşey olur.
İbrahim abi zorunlu trafik sigortasıda fiyatın içinde bilyorum ben.
O doğru olabilir.Bana volkswagen de dahil değil demişlerdi.Toyota sigortayı fiyat dahil etmiş olabilir.
İbrahim abi dediğin gibi markadan markaya fark eder bu ama bana hiç söz etmediler herşey içinde fiyat verdiler sadece kaskoyu ayrı ödedim.
eskiden yani meşhur Ötv indiriminden önce herşey ( trafik sigortası-kasko-trafik tescil işlemleri-motorlu taşıtlar vergisi) fiyata dahildi kasko ise 0 km alımlarında zorunlu hediye olarak veriliyordu firmalar tarafından...ancak 4000-10000 arasındaki ötv indirimini fırsat bilen firmalar sanki kendileri bu indirimi yapmış gibi açıkgözlük yaparak tırpanlamaya geçtiler maalesef...
Herhangi bir bayii ile görüşen var mı?% 100 veya ona yakın kredi kullandıran bayiler var mıdır?Yılsonu olması sebebiyle kampanyada esneklik yaparlar mı?
Oğuz abi ne varsa eskide var zaten.
aynen katılıyorum değerli kardeşim...