Gönderen Konu: ah bu yollar ah....  (Okunma sayısı 2350 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 9500
  • Model Yılı: '17
  • 2 kere teşekkür edildi
ah bu yollar ah....
« : Aralık 20, 2010, 17:05:13 »
Merhaba herkese,

Dün akşam 21:00 sıralarında Sakarya şehir merkezine giden "Ana Yol"da ilerlerken, kırmızı ışığın yandığını gördüm ve kontrollü bir şekilde sağ şeride geçtim bir anda arabanın altında bomba patladı, süratim ışığa yaklaştığım için zaten ziyadesiyle düşüktü (15 - 20 km/s) hemen durdum, arabam sağ ön tarafa doğru eğimli duruyordu, indim araçtan sağ ön lastiğimin dış yanak kısmında 1 Lira kadar bir delik vardı ve deliğin hizasına denk gelen jant çeperimde de afilli bir yamulma >:(
Daha yeni olan lastiğime mi yanayım, yep yeni jantıma mı yanayım, arabada 9 aylık oğlum, eşim ve annem vardı ve ben biraz daha süratli olsaydım kuvvetle muhtemel kontrolümü kaybedip ya sol tarafımdaki araçlara ya da sağ tarafımdaki istinad duvarına çarpacaktım ona mı yanaym bilemedim.
Allaha çok şükür ki bir lastik, bir jantla atlattık (daha rot veya alt takımı gösteremedim umarım orada da birşey yoktur) arabadaki kimseye zarar gelmedi çok şükür, en büyük tesellim bu.
Düşündükçe sinirlerim zıplıyor koca şehre giden zaten hepi topu bir tane ana arter var o da köstebek yuvasına dönmüş. Belediyenin umursamazlığı nedeniyle bu seferlik malıma gelen zararla geçti, hoş canım da yanmıyor değil zira ben arabasına aşık bir adamım, "amaan takmıyorum" diyemem.
Dünkü olayı ucuz atlattım ama sevdiklerime birşey olsaydı bunun hesabını kim verecekti acaba ?

Toyota Club Türkiye

ah bu yollar ah....
« : Aralık 20, 2010, 17:05:13 »

Çevrimiçi (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 36 kere teşekkür etti
  • 181 kere teşekkür edildi
Ynt: ah bu yollar ah....
« Yanıtla #1 : Aralık 20, 2010, 17:18:57 »
Geçmişler olsun... Kış gelince bütün yollarımız köstebek yuvası gibi kocaman çukurlar ALLAH sabır versin bizlere...
İlla gitmek istiyorsan, hoşuma git mesela :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 20, 2010, 17:32:49 »
geçmiş olsun...canınız sağolsun...yinede gelen mala gelsin boşverin...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #3 : Aralık 20, 2010, 17:39:12 »
büyük geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız cana gelceğine mala gelsin tabi ama... mala gelen zarar bazen insanı yinede canından edebılıyor.. tekrar gecmıs olsun..
ama gönlüm efsaneden yana...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TRAFİĞE SAYGI = İNSANA SAYGI
    • www.mildan.net
  • Model Yılı: '12
  • 45 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 20, 2010, 17:41:14 »
Gerçekten ucuz atlatmışsınız. Canınız sağolsun. Parayla gittiğiniz  otobanlarda bile oluyor böyle çukurlar malesef. Tekrar geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.
Trafik kuralları ve tabelalar İNSANLAR içindir, HAYVANLAR zaten ne tabeladan anlar ne de kuraldan...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #5 : Aralık 20, 2010, 17:55:20 »
Geçmiş olsun.. :(
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 9500
  • Model Yılı: '17
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Aralık 20, 2010, 21:00:32 »
herkese teşekkür ederim iyi dilekleri için, görünmez kaza işte, allah yüzüme baktı, çok şükür aileme birşey olmadı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Corolla GLİ Special
  • Kilometre: 164000
  • Model Yılı: '98
  • 54 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Aralık 20, 2010, 21:08:24 »
Berkey Bey,

Geçmiş olsun. Önemli olan sizinde dediginiz gibi ailenize bişey olmaması.
Allah hepimizi kazalardan belalardan korusun.
Toyota Corolla 1.6 GLİ Special G.Gri 1998

Ne Kadar Bilirsen Bil, Söylediklerin Karşındakinin Anlaya Bildiği Kadardır. HZ.MEVLANA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Aralık 20, 2010, 21:13:28 »
Berker abi çok geçmiş olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 87000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Aralık 20, 2010, 21:34:47 »
geçmiş olsun hemşerim.....
Cihan Şenol
2011 Corolla 1.33 Beyaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #10 : Aralık 20, 2010, 22:22:05 »
Geçmiş olsun. Allah korumuş. Dediğiniz gibi malesef ülkemizde böyle sorunlar günlük hayatın bir cilvesi haline geldi. Ya da hani diyorlar ya "Bu mesleğin kaderinde var" diye. Onun gibi bu ülkede yaşamanın kaderinde var. Allah korusun herhangi birşey olsa size ve ailenize dava açsanız muhattap bulamazsınız. Bulsanız ve dava etseniz mahkeme sizi yıllarca süründürür. Daha sonra size 2-3.000 TL verirler en fazla karşı tarafa da Hııııııı diye kızarlar olur biter. Yurt dışında böyle birşeye denk gelseniz karşı tarafın kanını şırıngayla çekerler ama burada yola çıktığın için bir de sana kusur bulurlar. Çıkmasaydın yola bu kaza olmazdı diye. İşte böyle komik bir ülkede yaşıyoruz. Ama bu komiklikler nedense bizim yüzümüzü güldürmüyor. Herneyse tekrar büyük geçmiş olsun diyorum. Aman daha dikkatli olalım canımız yanmasın. Çünkü sadece kendimiz kendimize olanı umursuyoruz bu ülkede.
CUMHURİYET ... SONSUZA DEK !!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Aralık 21, 2010, 00:41:34 »
ankara-istanbul yolu bile gizli saklı resmen görünmeyen çukurlarla dolu.. delirtmişti beni!
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Aralık 21, 2010, 05:23:03 »
Hahh işte fark burada , aracınız bir Toyota değilde bmw olsaydı , janttan önce ön takımı dağıtırdı.
Yaşadığım için söylüyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Aralık 21, 2010, 10:19:29 »
Başkent Ankara'nın yolları da çok farklı değil emin olun. Hele o köprülerin yolla birleşme noktaları yok mu. Bi gün araba karpuz gibi dağılacak diye korkuyorum.
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Aralık 21, 2010, 10:25:47 »
Barış Bey'in tespitlerine katılmamak mümkün değil. Geçmiş olsun hemşerim :(

Geçmiş olsun. Allah korumuş. Dediğiniz gibi malesef ülkemizde böyle sorunlar günlük hayatın bir cilvesi haline geldi. Ya da hani diyorlar ya "Bu mesleğin kaderinde var" diye. Onun gibi bu ülkede yaşamanın kaderinde var. Allah korusun herhangi birşey olsa size ve ailenize dava açsanız muhattap bulamazsınız. Bulsanız ve dava etseniz mahkeme sizi yıllarca süründürür. Daha sonra size 2-3.000 TL verirler en fazla karşı tarafa da Hııııııı diye kızarlar olur biter. Yurt dışında böyle birşeye denk gelseniz karşı tarafın kanını şırıngayla çekerler ama burada yola çıktığın için bir de sana kusur bulurlar. Çıkmasaydın yola bu kaza olmazdı diye. İşte böyle komik bir ülkede yaşıyoruz. Ama bu komiklikler nedense bizim yüzümüzü güldürmüyor. Herneyse tekrar büyük geçmiş olsun diyorum. Aman daha dikkatli olalım canımız yanmasın. Çünkü sadece kendimiz kendimize olanı umursuyoruz bu ülkede.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Aralık 21, 2010, 14:41:26 »
çok geçmiş olsun.... çok can sıkıcı bir durum...
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #16 : Aralık 22, 2010, 23:03:07 »
Umarım çok masraf çıkartmadan atlatmışsındır bu olayı Berkercim. Tekrar çok büyük geçmiş olsun. 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #17 : Aralık 22, 2010, 23:04:08 »
Barış Bey'in tespitlerine katılmamak mümkün değil. Geçmiş olsun hemşerim :(

Hakkı bey tespitlerime hak verdiğiniz için de size teşekkür ederim. Umarım düzelir bu tuhaflıklar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • karakus11.blogcu.com/
  • Kan Grubu: B+
  • 16 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Aralık 23, 2010, 00:09:51 »
Size çok çok geçmiş olsun Berkey bey ....

Ben Ankara Batıkent'te oturuyorum , inanın burasıda bek farklı değil.....
Acaba sırf dünya için mi yaratılmışsın ki, bütün vaktini ona sarfediyorsun!
" Zaman gösterdi ki, Cennet ucuz değil, Cehennem dahi lüzumsuz değil "
" İnsan bir yolcudur. Sabavetten (çocukluktan) gençliğe, gençlikten ihtiyarlığa, ihtiyarlıktan kabre, kabirden haşre, haşirden ebede kadar yolculuğu devam eder." (Mesnevi-i Nuriye)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • selam verdim rüşvet değüldür deyü almadılar
  • Araç: Auris
« Yanıtla #19 : Aralık 23, 2010, 01:03:19 »
Berkay bey büyük geçmiş olsun, aslında ülkemizde şu tazminat davalarında mağdur tarafa ödeme meblağları yüksek tutulsa bir de hukuki süreç hızlı olsa bak bakalım yolda toplu iğne başı kadar çukur olurmu, komşunun merdiveni  arkadaşının başına düştü diye adamlar binlerce dolar tazminat ödüyorlar, herkes evinin önündeki yağan karı ve yerde oluşan buzu temizlemekle yükümlü, eğer evinin önünde kayıp sağını solunu kırsın bir insan tazminat ödemeye adamın ömrü yetmez. ülkemizde ise belediyeler eğlenceler, festivaller, yılbaşı kutlaması, geçit törenleri vs. vs. ye para harcamaktan yolları değil önünü göremiyor, avrupadaki gibi tazminat davaları yüksek olsa eğlentiye değil hizmete harcar ki parayı böylece herkes verdiği verginin karşılığını alır, ama sistem işlemediğinden dolayı bizlerde cana geleceğine mala gelsin deyip geçiştiriyoruz... Büyük geçmiş olsun dileklerimle saygılar....
herşey gönlünüzce olsun efendim...