Merhaba Arkadaşlar,
18 Aralık Cumartesi TUV-Esenyurt'ta 15:30-16:00 saatleri arasında muayene randevum vardı. Saat 15 civarında 1554 nolu sırayı aldım. 15:50 gibi anons ettiler 16:00 gibi de muayene bitmişti. Beklerken biraz milleti seyrettim. İnsanlarımız çok akıllı. Bazı insanlar arabasını bekeleme yerine çekip anonsu bekleyenlerin neden orada beklediklerini algılayamıyorlar. Bu akıllı insanlar içeri girer girmez araçlarını kanalın önüne çekiyorlar gidip işlemlerini yapıyorlar. Anons edilen araçta o GERİZEKALILAR yüzünden kanala giramiyor. Adamı ara bul arabasını çeksinde vatandaş muayene olsun. Ne kadar saygısız bencil insanlarımız var. Sürekli de anons yapılıyor. "
Lütfen plakanız yada isminiz anons edilmeden araçlarınızı kanal önüne çekmeyin" Bu anonsu insanlar için yapıyorlar. Bir vatandaş tartıştı zaten. Neyseki beni anons ettiklerinde 3 numaralı kanalın önü boştu. Eğer birisi olsaydı çıngar çıkararaktım

.
Terslik olmasın diye, Sinyaller sarı yansın diye arka stoplardaki kırmızı filmleri çokardım, ledli park lambalarını felan değiştirdim. Aracımda 2 tane hafif kusur çıktı.
- El Freni: Aniden etki veriyor.
- Spoyler : onaysız monte edilmiş.
2 sene önceki muayenede spoyler ile ilgili birşey yoktu. Spoyleri için hiç onal alan oldu mu acaba? Nereden onay alınır? TüvTürk'den mi?
Sıramı beklerken.
BU da uyanıkları seyredekren,

Kanaldayken,

ve bitti.

Bu da sonuç: