0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba. D4-D Hatchback almayı düşünüyorum. Alaşım jant farkı olarak 700 ytl istiyorlar. Alınır mı? Daha sonra kendim alıp taktırsam bu jantları ne kadara mal olur? Bu durumda eski jantlarım da elimde kalır hem. Kış lastiği falan takarım onlara da. Spoiler için de 500 ytl istiyorlar. İkisini birden istersem 1000ytl fark alacaklar. Sizce hangisi makul?[/quote] jant ın fiyatı iyide spoylere baya fazla istemişler dışardan en fazla100 ytl ye bulabilirsin
Etkilemez, süspansiyon sistemini ellemedikten sonra bişey demezler hatta yay takanlara da birşey demiyolar.[/quote]abi o zaman çok iyi..dışarda daha uygun fiyatlar..sence ne kadara malolur bana??nasıl bişiy yakışır??
15 jantları büyütmiceksen 600ytl ye çıkarsın.ama 16" jant-lastik takımı yaklaşık 1700, 17" ise jant-lastik olarak 2000-2300ytl arasına patlar.[/quote]biliyosun orjinali 15 inc..şimdi ben bunu 16 yada 17 yaparsam bana bunun getirileri ne olur,dezavantajları ne olur sence??arabanın dinamikleri nasıl değişir?fiyat hariç tabi<fiyat sadece götürüyor>..