Gönderen Konu: arabamı çok seviyorum ama görünüm güncellemesi ve modifiye yapamıyorum.  (Okunma sayısı 1493 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
 arkadaşlar nedemek istediğimi auris kullananlar çok iyi bilirler. arabamı çok severek ve özenerek aldım. ama aldığım günden beri tek bulabildiğim yay seti bide park ışıklarını led yapabildim. piyasada porcshe caynne nin bile daha fazla aksesuarı var. arkadaşlar aurisciler olarak bir konu açıp el birliğiyle bişeyler yapmamız lazım. eğer sizde benim gibi düşünüyorsanız. TRD usa de bile auris yok bu nedir böyle...  :huh:

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
arkadaşlar nedemek istediğimi auris kullananlar çok iyi bilirler. arabamı çok severek ve özenerek aldım. ama aldığım günden beri tek bulabildiğim yay seti bide park ışıklarını led yapabildim. piyasada porcshe caynne nin bile daha fazla aksesuarı var. arkadaşlar aurisciler olarak bir konu açıp el birliğiyle bişeyler yapmamız lazım. eğer sizde benim gibi düşünüyorsanız. TRD usa de bile auris yok bu nedir böyle...  :huh:
Hazır parçaya gerek yok illaki abi..Tasarım üret biraz araştır dolaş bi ton yer var oralarda,yay bulmuşssun ne güzel onları tak sonra 17-18 lik bi jant arayışına geç aurislerin farları resmen içini karartmak için yapılmış far karartma düşünebilirsin,tamponlara orjinalliğini bozmayacak şekilde bişeyler ayarlatabilirsin abi ankaradasın sen orda yapamıyosan hiçbişey benim burda(Elazığ) ölmem gerek... :S
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
abicim güzel söylemişsin yay jant hazır yazı bekliyor. çift çıkış egzost orjinal toyota racing japonyadan gelicek bir kaç hafta içersinde, fren padleri diskler onların hepsi mevcut garajım toyota yedek parça gibi oldu :) ... görünüm olarak düşündüğün zaman bana led stop lazım bu dünyada yok gerisi kolay... far karartmaya kesinlikle girmem farlar büyük bişeye benzemez...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
abicim güzel söylemişsin yay jant hazır yazı bekliyor. çift çıkış egzost orjinal toyota racing japonyadan gelicek bir kaç hafta içersinde, fren padleri diskler onların hepsi mevcut garajım toyota yedek parça gibi oldu :) ... görünüm olarak düşündüğün zaman bana led stop lazım bu dünyada yok gerisi kolay... far karartmaya kesinlikle girmem farlar büyük bişeye benzemez...
Öyleyse orjinalliğine uygun şekillerde uğraşıcaksın abi stopta olmayı versin,fakat far karartma işi neden güzel olmucakmış onu anlamadım bence çok şık olur
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega