0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
'W' diye bir harf Türkçe karakterler arasında yok.Düzeltiyorum ve bir daha olmamasını diliyorum.Bunun dışında güzel bir yazı [/quote]sende alemsin be abi ha bi tane v hani evlenmiş iki ve ne fark ederki
'Double' ne demek? [/quote] gene başladı
Lan Dağhan varya yazılandan çok senin şu "W" işine güldüm. Ne dert olmuş diyor arkadaş ama haklısınız o konuda. Türkçemize sahip çıkalım. E abicim sende yazarken bundan sonra çok dikkatli olursun sanırım. Yoksa bundan sonra Dağhan'la uğraşır durursun. [/quote]Sorma abi yaa.Bi Yazı yazdım forum şevkiyle, o şevkide kaçırdı. Küstüm artık yazmayacağım.(dağhan, abi yanlışlık, harf eksikliği, yanlış kelime falan yok dimi?)
Aslında inciğiyle cıncığıyla uğraşsam aylarımı alır Türkçe yanlışlarıyla uğraşmam ama en azından harf eksikliği, 'q', 'w', 'x' gibi harflerin kullanılmasını yapmamak lazım.Gelelim senin cümleye;'Sorma abi yaa.Bi Yazı yazdım forum şevkiyle, o şevkide kaçırdı. Küstüm artık yazmayacağım.'!Bi' değil 'Bir' olacak.'Şevkide kaçırdı', 'Şevki de kaçırdı' olacak çünkü 'Dahi' anlamına gelir ve ayrı yazılır.'Küstüm artık, yazmayacağım' daha doğru olur.Ayrıca 'Forum şevkiyle'de anlam bozukluğu var.[/quote]Söyliyecek cümle, kelime bulamıyorum.