0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
laptoptan anlamam ancak bzm bilader masaustu pcyi oyle bi yatirim yaptiki oha hayvan demek istiyorum.. yanlis anlasilmassa solim bziim bilader bir gun pcde oyun oynarken oyunda donup kaliyor kafasi atincada gidip bilgisayarciya bana en kuvvettli bilgisayar parcalarini ver ...bisey bisey saymis bilgisayarciya o olsun bu olsun diye , adam biladere 3.400 tl lik parca cikarmis bizimkide kafa zaten bozuk 12 taksitle kredi kartina isi halletmis ...ovunmek gibi olmasin galiba suan en hızli bilgisayar bizde ne ararsan var icinde okadar doluki 3 fan anca sogutuyor:D:D kasa kasa degil uzay mekigi mubarek:D resimlerini yarin gosteririm bu konu altinda...
http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/114121/casper-cn-bmi620a.aspxşu aralar bunu tercih ediyorum, sadece ediyorum fiyatına göre donanımı oldukça yüksek....
abi casper ve exper alma türk malı bunlar. casper mesela ana kartı asusdan alıyor ekranı samsungdan alıyor HDD yi sony den v.s v.s toplama bilgisayar gibi abi aman diyim. 3 marka var alacağın en güzel memnun kalacağın, samsung,dell,toshibalarda iyidir ama servis sorunu var biraz
Samsung'dan yana şansım tutmadı benim r520 notebook almıştım diski arızalandı, tamir sürecinden nefret ettim 40 gün bekledim 45 günlük makinayı geldi, hemen satışa çıkardım sattım kurtuldum. Eve LCD samsung aldım, kumandası kutusundan arızalı çıktı, bir süre programlanabilir kumanda ile kullandım Bir zamanların en yaygın cep telefonu samsung e200 'ü eşim için almıştım o da halının üstüne düştü ikiye ayrılmıştı Markaya çok güveniyordum halada güveniyorum aslında ama bana şansı tutmadı, o yüzden bakmıyorum hiçbirşeyine