Gönderen Konu: 2. laptobu aldım :)  (Okunma sayısı 3026 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
2. laptobu aldım :)
« : Aralık 19, 2010, 00:05:22 »
beyler tam 12 ay önce samsung r522 almıştım ve tam canavar. 1 gb ekran kartı ve core2 duo ile süper kullandım. bide vistayı silim windows 7 ultimate kurunca süper  ve ötesi oldu. bugün ise yine samsung Q530 aldım. i5 turbo inside işlemci ve sınırsız ekran kartı desteği ile canavarı yakaladım :D led ekran ve ekranın arkasının karbon görünümlü olması çok hoşuma gitti. tuşları r522den seyrek araları açık ama sağda düz klavye gibi numlock ve sayılar var. ebatları aynı. r522 yi 1300 tlye ( asıl fiyati 1600 idi kampanyadan dolayı ucuz), Q 530 u ise 1800tl ye aldım.(asıl fiyatı 2100tl imiş) vatan computerden aldım ve şimdi 14 saatlik kesintisiz şarza yatırdım yarın canavarı kurcalarım artık :D
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Toyota Club Türkiye

2. laptobu aldım :)
« : Aralık 19, 2010, 00:05:22 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '02
Ynt: 2. laptobu aldım :)
« Yanıtla #1 : Aralık 19, 2010, 00:06:46 »
Hayırlı olsun.. :)
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Corolla GLİ Special
  • Kilometre: 164000
  • Model Yılı: '98
  • 54 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 19, 2010, 00:11:47 »
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Toyota Corolla 1.6 GLİ Special G.Gri 1998

Ne Kadar Bilirsen Bil, Söylediklerin Karşındakinin Anlaya Bildiği Kadardır. HZ.MEVLANA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 19, 2010, 00:20:33 »
teşekkür ederim. peki sizce bu özellikler modeller nasıl bence günün en iyi bilgisayarı. ünivde de zaten güncel yeni çıkan ekran kartı olsun işlemci olsun görüyoruz bence özellikleri güzel :)
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 19, 2010, 00:47:35 »
Hayırlı olsun .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #5 : Aralık 19, 2010, 01:42:40 »
laptoptan anlamam ancak bzm bilader masaustu pcyi oyle bi yatirim yaptiki oha hayvan demek istiyorum.. yanlis anlasilmassa solim bziim bilader bir gun pcde oyun oynarken oyunda donup kaliyor kafasi atincada gidip bilgisayarciya bana en kuvvettli bilgisayar parcalarini ver ...bisey bisey saymis bilgisayarciya o olsun bu olsun diye , adam biladere 3.400 tl lik parca cikarmis bizimkide kafa zaten bozuk 12 taksitle kredi kartina isi halletmis ...ovunmek gibi olmasin galiba suan en hızli bilgisayar bizde ne ararsan var icinde okadar doluki 3 fan anca sogutuyor:D:D kasa kasa degil uzay mekigi mubarek:D resimlerini yarin gosteririm bu konu altinda...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Aralık 19, 2010, 01:52:56 »
http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/114121/casper-cn-bmi620a.aspx

şu aralar  bunu  tercih  ediyorum, sadece  ediyorum :D

fiyatına  göre   donanımı  oldukça yüksek....
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Aralık 19, 2010, 02:26:41 »
laptoptan anlamam ancak bzm bilader masaustu pcyi oyle bi yatirim yaptiki oha hayvan demek istiyorum.. yanlis anlasilmassa solim bziim bilader bir gun pcde oyun oynarken oyunda donup kaliyor kafasi atincada gidip bilgisayarciya bana en kuvvettli bilgisayar parcalarini ver ...bisey bisey saymis bilgisayarciya o olsun bu olsun diye , adam biladere 3.400 tl lik parca cikarmis bizimkide kafa zaten bozuk 12 taksitle kredi kartina isi halletmis ...ovunmek gibi olmasin galiba suan en hızli bilgisayar bizde ne ararsan var icinde okadar doluki 3 fan anca sogutuyor:D:D kasa kasa degil uzay mekigi mubarek:D resimlerini yarin gosteririm bu konu altinda...
masaüstü ile dizüstünü kıyaslıyorsunuz ama :) monster marka laptop var standart 11bin dolar :D o laptobun eline kimse su dökemez açıkcası ;)

abi casper ve exper alma türk malı bunlar. casper mesela ana kartı asusdan alıyor ekranı samsungdan alıyor HDD yi sony den v.s v.s toplama bilgisayar gibi abi aman diyim. 3 marka var alacağın en güzel memnun kalacağın, samsung,dell,toshibalarda iyidir ama servis sorunu var biraz :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Aralık 19, 2010, 02:29:56 »
Hp den   şaşmam , bana  hiçbir   sorun   çıkaramaz :D
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Aralık 19, 2010, 02:59:51 »
abi casper ve exper alma türk malı bunlar. casper mesela ana kartı asusdan alıyor ekranı samsungdan alıyor HDD yi sony den v.s v.s toplama bilgisayar gibi abi aman diyim. 3 marka var alacağın en güzel memnun kalacağın, samsung,dell,toshibalarda iyidir ama servis sorunu var biraz :)

hayırlı olsun yeni bilgisayarınız. diğer firmaların kendi ekran kartı falan değil ki, bence sadece kasa farklı içindeki tüm malzemeler aynı, bende 2 toshiba eskittim en ucuzu 1900 liraydı şimdi 2600 liraya yaklaşık 8 ay önce bi hp i7 aldım Allah'a şükürler olsun sorunsuz kullanıyorum. kesinlikle dell, packerd bell (doğru mu adı bilmiyorum), exper, casper düşünmedim düşünmemde.
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Aralık 19, 2010, 09:48:32 »
Hayırlı olsun Sefa abi. İ7 işlemcininde eline kimse su dökemez :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Aralık 19, 2010, 10:00:39 »

Özellikleri oldukça iyiye benziyor ama marka konusunda birşey diyemem, yalnız şuda bir gerçek ki yabancı yatırıma bu kadar güvenip kendi üretimimizi dışlamamak lazım. Şuan piyasadaki elektronik ürünlerin %80 ine yakını hatta daha fazlası çin üretimli yani hp de alsanız çindeki fabrikadan çıkmış olacak exper de v.s. de. Ama ne var çinde işini biliyor ne kadar para o kadar köfte... Acer'in ürünlerinede bakmanızı tavsiye ederim. Mustafa bu arada hayırlı olsun kardeşim :)
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Birazda Alman takılalım :)
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Aralık 19, 2010, 23:30:38 »
Hayırlı olsun güle güle eskit:) ben de alacam bugün yarin ama ne alacağım konusunda kararsizim oyun oynarım onlari rahat bi sekilde kaldırması lazim:)bana bi yardimci olur musunuz başlık açacaktim burda hazır varmis asus düsünüyorum fiyatı gayet makul seviyelerde toshiba özelliklerine göre diger laptoplardan pahalı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Aralık 20, 2010, 02:15:07 »
benim ilk aldığım R522 süper abicim :) ekran kartı 1 gb 3 gb ram süper bir makine :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Aralık 20, 2010, 09:06:44 »
Güle güle kullan.
Samsung markası bana çok güven veriyor. Notebook üretimine girdiği için, piyasaya
önemli/olumlu rekabet puanı verdi.
Masaüstü pc devri artık yavaş tavaş tükeniyor.
3 yıl kadar önce notebook'lar çok daha pahalıydı, tabii lcd paneller paralelinde.
Ben de 3 ay kadar önce masaüstü pc'mi satıp, eve 2. notebook'u almıştım.
Her yerde mobil olmak iyi bir şey.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Aralık 20, 2010, 09:21:02 »
Samsung'dan yana şansım tutmadı benim :) r520 notebook almıştım diski arızalandı, tamir sürecinden nefret ettim 40 gün bekledim 45 günlük makinayı geldi, hemen satışa çıkardım sattım kurtuldum. Eve LCD samsung aldım, kumandası kutusundan arızalı çıktı, bir süre programlanabilir kumanda ile kullandım :) Bir zamanların en yaygın cep telefonu samsung e200 'ü eşim için almıştım o da halının üstüne düştü ikiye ayrılmıştı :D :alkis: Markaya çok güveniyordum halada güveniyorum aslında ama bana şansı tutmadı, o yüzden bakmıyorum hiçbirşeyine :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Aralık 26, 2010, 17:25:27 »
hayırlı olsun
bende ASUS N61JQ- JX091V alacaktım ama kalmadı :( neye niyetlensem ortada kalıyorum ama inat ettim bekliyorum nasıl olsa cıkacak :)
2009 Corolla D4D/MMT Elegant Metalik gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '07
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Aralık 26, 2010, 17:44:58 »
Samsung'dan yana şansım tutmadı benim :) r520 notebook almıştım diski arızalandı, tamir sürecinden nefret ettim 40 gün bekledim 45 günlük makinayı geldi, hemen satışa çıkardım sattım kurtuldum. Eve LCD samsung aldım, kumandası kutusundan arızalı çıktı, bir süre programlanabilir kumanda ile kullandım :) Bir zamanların en yaygın cep telefonu samsung e200 'ü eşim için almıştım o da halının üstüne düştü ikiye ayrılmıştı :D :alkis: Markaya çok güveniyordum halada güveniyorum aslında ama bana şansı tutmadı, o yüzden bakmıyorum hiçbirşeyine :D

Metin abi aynı şeyleri yaşıyoruz galiba :D Bende sonyericson telefonu sattıktan sonra samsung s5233w almaya karar verdim. hepsiburada dan aldım 350 tl ye 1 hafta sonra dokunmatik arızası verdi servise verdim. 33 gün oldu hala telefondan haber yok ve daha ne zaman telefonu verecekler belli değil. Son derece iğrenç bir teknik servisi var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '07
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Aralık 26, 2010, 17:48:01 »
Mustafa abi laptop un hayırlı olsun. :) İnşallah samsung markasından memnun kalırsın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Aralık 26, 2010, 18:02:10 »

Evet haklsınız bu sayfada mesajınıza cevap veren olmadığı için şimdilik en iyisi sizde görünüyor, birde sessiz kalmayı tercih edenler var tabi ;)