0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkürler Mustafa. Bu arada hoparlör kısmından gelen tıkırtı seside kesilmiş. İnanılmaz derecede sevinçliyim. Konya havaları dinliyorum.
ustanın elinden her iş gelir yaa
Faruk bey geç oldu konuyu okumam bahsettigim iletken boyayı bulmuşsunuz .Tebrik ederim uygulama başarılı olmuş.Ayrıca benim bahsettigim yöntemle çözlmüş olması beni sevindirdi.Bundan sonra başına bu tip bir olay gelen arkadaşa örnek teşkil eder
güle güle kullanın darısı benim başıma neden çalışmadığı hakkında hiçbi fikrim yok göstergede ışık yanıyor. yanlıkları nasıl sökebilirim? dün bende arka orjinal kolonlarını değiştirmek için panzotu söktüm temizledim falan ama yanlıkları çıkaramadım.
rezistans kablosunu kontrol etmek için sağ direk üstündeki plastiği söktük ama geri takarken zorlandık ve Faruk abinin paylaştığı 3. fotoğraftaki görünen 2 adet klips in tırnakları kırıldı. bu klipsleri klipsçilerden veya aksesuarcılardan kolay şekilde temin edebilirmiyiz yada hiçbir yerde bulamazsak serviste bulabilirmiyiz acaba. birde bu plastik en rahat şekilde nasıl takılır.
Anıl o klipslerin bir kaç tanesini bende kırmıştım. Çok kafanı takma derim. Ben onlarsızda yanlıkları tam olarak oturttum. Zorlamadan önce biraz incele kolay bir yöntemi vardır. Bende tam olarak bilmiyorum ancak takarken çok sorun yaşamadım. Birde şunu paylaşmak istiyorum arkadaşlar. Arızalı rezistansımı tamir etmiştim, ANCAK: ŞİMDİ ÇALIŞMIYOR. (Serdar acemi ustanın yaptığı iki gün çalışırmış. iki gün çalıştı. Sonra hiç bir iş icraat yok rezistansımdan. Çok moralim bozuldu başlarda, ancak şimdi sağlık olsun diyorum. Servisede gösterdim. Onlarda siz yapılması gerekenleri yapmışsınız. Camın değişmesi gerekir dediler. Tabiiki kalsın dedim. Neden bozulduğunuda söyledi servis. O iletken boya yüksek akıma dayanamadığından yapısı bozulmuş. O yüzden 2 gün sonra iş görmez olmuş.
Faruk abi şöyle bir yöntem denesek nasıl olur bu iletken boyayı yumuşak bir yapıştırıcı ile karıştırsak iyice kerıştırdıktan sonra bu maddeyle zemini perçayı yapıştırsak boya iletken oldugundan veda yapışkanla karıştıgından oraya yapışıp çalışabilir düşüncesindeyim.
Anıl anlattığın şekildeki gibi bir boşluk hiç dikkatimi çekmedi. Sanırım yok.