Gönderen Konu: Nerden Bulurum  (Okunma sayısı 1633 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Nerden Bulurum
« : Kasım 16, 2007, 20:30:05 »
selam  arkadaslar ben forumda yenıyım yarisimde(2003 1.0 yaris) ılk göz agrım ve parça bulmak konusunda sızın kadar bılgılı degılım benım aradıklarım ufak tefek seyler örnegin kol dayaması ön panele krom kaplama veya baska cdesıt kaplama (klıma dugmelerının oldugu yer) bıde sol davlumbazımda kucuk bı kırık var ıcten acaba ıkıncı elını bulabılırmıyım servıste 100 ytl nın uzerınde nerden bulabılırım bıde orjınal teyp e ek olarak hoparlor baglasam kaldırırmı cok buyuk bısey degıl ama arkadas ses gelmeyınce cokta guzel olmuyo veya sızın önerebılecegınız cok masraf cıkarmadan neler yapabılırım svp veren vermeyen herkese sımdıden tesekkurler

Toyota Club Türkiye

Nerden Bulurum
« : Kasım 16, 2007, 20:30:05 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: ---
Nerden Bulurum
« Yanıtla #1 : Kasım 24, 2007, 11:41:03 »
Alıntı yapılan: eray akarsu
selam  arkadaslar ben forumda yenıyım yarisimde(2003 1.0 yaris) ılk göz agrım ve parça bulmak konusunda sızın kadar bılgılı degılım benım aradıklarım ufak tefek seyler örnegin kol dayaması ön panele krom kaplama veya baska cdesıt kaplama (klıma dugmelerının oldugu yer) bıde sol davlumbazımda kucuk bı kırık var ıcten acaba ıkıncı elını bulabılırmıyım servıste 100 ytl nın uzerınde nerden bulabılırım bıde orjınal teyp e ek olarak hoparlor baglasam kaldırırmı cok buyuk bısey degıl ama arkadas ses gelmeyınce cokta guzel olmuyo veya sızın önerebılecegınız cok masraf cıkarmadan neler yapabılırım svp veren vermeyen herkese sımdıden tesekkurler
[/quote]

bendede 2005 yaris 1.0 var. geçenlerde hepsi burada dan bir adet kol dayama sipariş ettim ve geldi. Taktım çokta güzel oldu. benim hoşuma gitti yani.
birazcık geride kaldı emniyet kemeri yuvaları yuzunden ama olsun gayet iyi tavsiye ederim.
2005 Yaris 1.0 vvt-i