0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Salih, tam sentetik 5W-40 Mobil 1 ekle, filtren de kaliteli olsun. Yeter.
arac sabah calışmalarında kendı halıne bırakırsanız bır problem yasanmaz...sadece bıraz sabır kış koşullarında...
yok öyle bir şey bence ali bey,mubarekte yaz kış 12 yıldır sorun yokken 13. yaşını kutlarken soğuk motorun rölanti sorununu yaşıyor olmak ve bu sorunu bir çok ae101 kullanıcısından duymak tesadüf olamaz. Ya da kendi haline bırakıldığında hal olamaz diye nacizane fikrimi sunmak istiyorum.sorun otomatik jigle kaynaklı ama maalesef pahalı bir parça olduğu söylendiğinden araştırmadım bile.Soğuk ilk çalışmada hiç gaza basmadan devrimin 700-800 rpm de kalması nedeni ile devri yükseltebilmek için ya arka cam rezistansı açıyorum ya da hidrolik direksyonu sağ sol yapıp devrin kendiliğinden yükselmesini sağlayarak idare ediyorum.
çok iyi yaptın.bujileride ihmal etme.piyasada kaliteli ditribitör kapağı ve tevzi makaraları var,bir ara onlarıda değiştir faydası çok olur.eskileri atma yedek olsun.ben 45 liraya aldım.
Kemal hoca sen yaşlandın galiba,artık sat,sat demiyorsun.
Mustafa servisten al.parçacılardada olabilir.distribitör kapağı ve tevzi makarasını beraber değiştir.kontaklar zamanla eridiğinden kıvılcımın atlama mesafesi uzuyor bujilerdeki kıvılcımın azalmasına sebep oluyor.
zaten servise gideceğim Atilla amca. peki fiyat hakkında net bir bilginiz varmı?
ben kapağı ve tevzi makarasını japon malı 45 e aldım.serviste kaç para bilmiyorum.