0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben cruze a oy verdim. Fiyatlar donanımına göre çok uygun.
Donanım ve fiyat güzelde bence artık chevyde teneke Ayrıca Kasasyı kaldırmakta zorlandığı için çok yakan bir araç Ben Astrayıda yabana atmıyorum çünkü 1,3 dizeli daha uygun bizim corollalara göre
Çarpışma testlerinden 5 yıldız almıştı diye hatırlıyorum. Ayrıca beğenmeyenler olabilir ama araç benim aurisimden daha konforlu ve daha güzel bir kokpite sahip. Motor olarakta yeni astrada da kullanılan ve cruzeda da kullanılacak olan 1.4 140hp motorun Türkiyeyede geleceği söyleniyor. Gelirse bu araç çekmiyor sorununun ortadan kalkacağını düşünüyorum. Araç alacağım zaman ilk tercihlerimden olur.
0 oto alırken nelere dikkat etmeliyiz?
Ben mevcuttan bahsediyorum ileriye dönük bilgim yok öyle olsada şahsi tercihim olmazdı yine
avrupa da otomobil alıcıları ilk olarak sahip oldukları markaların araçlarını satın alırlar genelde. ama bizde genelde önce fiyatı, sonra görünüşü vs .. doğrusu bencede aynı marka aracın yeni modelini kullanmak.
ulaş bey iyi aksamlar. daha çok bayiiden sıfır oto alırken nelere dikkat etmek gerekir demek istedim. 1-corolla lar japon malı diyorlar doğru mu?2-Bir bayii 2011 corolla 1,6 için 38 250 tl fiyat verdi. bu iyi bir fiyat mı sizce?3-bir de hediye veriyorlar mı?
erdem arkadaş değişik zevklerin var gibi görünüyor. ama bu gibi şeyler görecelidir tabi.yeni jettaya bakmanı öneririm türkiyede en iyi orta sınıf araba o gibi görünüyor ondan sonra corolla tabi