0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hande hanım gaza gelmeyim zira 3 vakte kadar ev leneceksiniz.Hem arabanım güzel tmaponsuzda gider ))))
Seviyeyi düşüremiyecem forum kuralları çerçevesinde olmamış tavrınız terbiyeye davet etsem, gelirmisiniz zevkle ? Burada anlatılmak istenen anlaşılmadı sanırım tekrarlayım" evet zevk "
Her ne kadar zevkler ve renkler tartışılmaz derlersede, bence tartışılırbir zevkli olmak vardır, ve tabi birde zevksizlik durumu, ki bu genellikle kişinin eğitimi, çevresi, sosyo aktivitesi gibi durumlarla bağıntılıdır; çok önemli bir etkende mali durum tabiki, mesela insan bir ferrari alsa istesede zevksiz olamazveya bir mybach düşünün, hiç bu arabayı pembe boyalı çıkarırlarmı(Alıntı:Konfiçyus)
Kızma Metin, şaka yaptım; hem asıl amacım hande hanıma sataşmaktı arada sende güme gittin
Bir de Ferrarisini satan bilge var. Ama o nasıl bilgedir anlamadım. Bilgeyim diyor maddiyattan geçtim diyor Ferrarisini satıyor. Satma kardeşim hibe et o zaman bir fakire di mi ama? Hande hanım da bilge biri satmaz o Toyotasını. Aklına koyarsa da satmaz hibe eder o kadar yani Di mi Hande Hanım?
hadi buyrun... ne diyeyim şimdi.... fena kıstırıldım....
Barış'ın arabanız da gözü yok canım niye aklıma gelir ki böyle şeyler
Benim düşünce ve görüşlerim bu açıklamanızla değişmedi. Amacınız Hande hanımla sataşmaksa bazı ortak şeylerin içerisinde başkalarında olabileceğini düşünüp ona göre yorum yapmanız gerekir
Ev alma komşu al Hande :Yeni araba alacaksanda Honda düşünebilirsin. İsminlede uyumlu olur hem