0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benimki pörtlek diil hocam düzelteyim tıpkı benim gözlerim gibi manalı....
Hande hanım öncelikle geçmiş olsun.Şaşmaz sanayisinde bir çok tampon tamircisi mevcut.Sadık ustaya uğrarsanız size birini muhakkak önerecektir.En fazla 100 TL masraf (bir memur için yüksek meblağ ) çıkar.Tamponlarınızın gövde rengine boyanması da aşşağı yukarı 250-300 TL arası bir tutara mal olur...
Tamponu tamir ettirebilirsin Hande. Tamponu sökerek o kısmı tamir edebiliyorlar. Eğer gövde renginede boyatmayı düşünüyorsan hiç iz kalmaz.Ön arka ve tamir derken bu iş sana 250 yi bulur : ) Ama sana koymaz sen zengin hatunsun
Teşekkürler Özcan Bey, zaten benim 4naldan başka düşüncem olamaz... Sadık ustanın da en uygun şartlarda halledeceğine inanıyorum yılbaşından sonra uğrarım....
geçen günde mutfak tezgahım çatladı inanabiliyor musunuz! resmen nazara geliyorum ay biri bana bi dua okusa...(mutfak tezgahı kullanılmamaktan çatlamış o ayrı mesele )
Tampona ne gerek var ki, cikartirin öyle gezin. Catlama, patlama derdinden kurtulursunuz.
hande hanım öncelikle geçmiş olsun.. size çok bi masraf açıcağını zannetmiyorum 150 lira civarı bir masraf açar.siz diğer marka arabanızı tamponsuzmu kullanıyorsunuz sayın site yöneticisi???