Gönderen Konu: 1996 Corolla Xli Sis Farı  (Okunma sayısı 4514 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 125000
  • Model Yılı: '14
  • 3 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
1996 Corolla Xli Sis Farı
« : Kasım 16, 2007, 09:16:48 »
1996 corolla xli  için sis farı olarak ne önerirsiniz? Aksarayda dolaştım tampona uygun bir sis farı bulamadım. Serviste Farba'nın sis farı var 120 YTL istediler. Farın metal kasası var boyanması ve tamponun kesilmesi gerekiyor. Ayrıca montaj için 60 YTL isteniyor. Piyasada tampona uyan çin malları var 20-25 YTL fakat kalitesiz. Tampon kesilmeden montaj yapılabilecek kaliteli bir sis farı mevcutmu? Şimdiden vereceğiniz bilgiye teşekkür ederim.

Toyota Club Türkiye

« : Kasım 16, 2007, 09:16:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99270
  • Model Yılı: '97
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1 : Kasım 16, 2007, 13:00:11 »
ya allah askına
hadi gercek far desen balata desen kaliteli olsunda sis farını fazla kullanmadıgın icin oraya uydurma birsey halledebilirsin o dedigin paralar cok para be kardesim 20 ytl sis lambaları 5 röle bende sis lamba butonu olmadıgından dolayı assagı tarafa svic taktım 5 ytl 20 ytl de kablo ve işcilik tuttu ve tamponada mükemmel oldu aksesuarcıdan eski kasa corolla icin sis farı alacam dedinmi o sana oval sis veriri merak etme

Alıntı yapılan: erdem yılmaz
ya allah askına
hadi gercek far desen balata desen kaliteli olsunda sis farını fazla kullanmadıgın icin oraya uydurma birsey halledebilirsin o dedigin paralar cok para be kardesim 20 ytl sis lambaları 5 röle bende sis lamba butonu olmadıgından dolayı assagı tarafa svic taktım 5 ytl 20 ytl de kablo ve işcilik tuttu ve tamponada mükemmel oldu aksesuarcıdan eski kasa corolla icin sis farı alacam dedinmi o sana oval sis veriri merak etme
[/quote]

hatta avatarda tampona bakarsan sis farını görebilirsin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #2 : Kasım 19, 2007, 05:12:04 »
Sis farı ben de taktırdım.20 liralıklardan. Memnunum. arka sis butonuna bağlattım, parkları yakıp sis lambası düğmesine basıyorum yanıyor. Orjinal gibi oldu yani.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 02, 2007, 11:09:31 »
Alıntı yapılan: ahmet balbay
1996 corolla xli  için sis farı olarak ne önerirsiniz? Aksarayda dolaştım tampona uygun bir sis farı bulamadım. Serviste Farba'nın sis farı var 120 YTL istediler. Farın metal kasası var boyanması ve tamponun kesilmesi gerekiyor. Ayrıca montaj için 60 YTL isteniyor. Piyasada tampona uyan çin malları var 20-25 YTL fakat kalitesiz. Tampon kesilmeden montaj yapılabilecek kaliteli bir sis farı mevcutmu? Şimdiden vereceğiniz bilgiye teşekkür ederim.
[/quote]
Selam.
Bende hiç servisle uğraşma derim. Dışarıda istediğin modeli seç al ve bir elektrikçiye taktır yalnız kullandığın role kaliteli olsun. Birde eğer sis farını sadece görsellik için değilde işlevsellik açısındanda istiyorsan Sarı renkli olması lazım. Sarı ışık sis ve yağmurda parlama yapmaz ve sis daha iyi deler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: 1996 Corolla Xli Sis Farı
« Yanıtla #4 : Aralık 15, 2008, 18:49:16 »
ben sarı taktırdım bugün corollaya uyanlardan ışık dağılmıyor direkt önde birde ilerde birleşmiyor hüzmeler normalmi ayar istermi? (elektrikçi ayarladı)
97 1.6xei gerektiğinde ferrari gibi,gerektiğinde varyemez :):) seni seviyorum toyota!!!