0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
-Kaskodan hemen mi yaptırayım yoksa şahsı bulursam parasını da öderse parasıyla mı yaptırayım. ( adamın ödeyeceği meçhul olsa da kamera kayıtları var ve ben şikayetçi oldum) -Ya da kaskodan yaptırayım seneye tutan kasko paramın kırıldığı oranını ondan mı alayım. - Tabi arabamın 2. eldeki değeride düşüyo bu arada. Her ne kadar ( Allah sattırmasın ) satmak için almasak ta içimi rahatlatacak bir çözüm olmasını istiyorum. Konuyu yanlış yere açıp açmadığım bilmiyorum. Herkese şimdiden teşekkürler. _________
araç park halindeyse trafik sigortasından faydalanılamıyor diye biliyorum. suçsuz olduğu için kaskoyla münasebeti olmaması lazım. sadece eksper gelir rapor verir sonra kasko o adamın peşine düşer olmadı icrayla alır.
otopark içerisine t.sigortası karışmıyor diye biliyorum... nasıl bir otopark olduğu konusunda bilgim yok... 2 defa park halinde vurmadan dolayı karşı tarafın t.sigortasından yararlanmıştım...hasan abi sinirlenme )))
Çok geçmiş olsun Ali. Allah beterinden saklasın. Adam senin tamponu alıp götürüyor ve basıp gidiyor. Ne kadar zavallı insanlarımız var ya. Böyle çarpıp kaçanlara uyuz oluyorum, sonra bulunca da mırın kırın ediyorlar şerefsizler. Gene sinirlendim. Tekrar geçmiş olsun. Bu adam arabayı sattıysa kime sattığını bilmiyor mu? kaydı kuydu yokmuymuş? Nasıl iş yapıyormuş bu adam? Anlamak zor.
hasan abi sinirlenme )))