Gönderen Konu: yurt dışından getirttiğim navigasyon cihazı hakkında  (Okunma sayısı 3136 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
selam yurtdışından 2004 corolla aracıma bir navigasyon getirttim daha montajını yapamadım ama kafama takılan bi sorun var kart slotlarında gps kart girişi dolu yani bi palstik var hemde sabir yani ne çıkmıyor .. tüm moralim alt üst oldu yoksa cihazda gps özelliği yokmu ...

Uploaded with ImageShack.us

2004 corolla sol 1.6vvti

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: yurt dışından getirttiğim navigasyon cihazı hakkında
« Yanıtla #1 : Aralık 16, 2010, 00:04:48 »
birde geri vites kamerası var ama oda plaka altı olduğu için hoşuma gitmedi malum gözüküyuor ve çocuklar felan söker kırar ....içeriye taksam verim alırmıyım
2004 corolla sol 1.6vvti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 16, 2010, 09:26:46 »
sevgili Fatih Fatih :) eklediğin fotoğrafta hiçbirşey gözükmüyor bembeyaz parlamış ayrıca net değil zaten mümkünse daha düzgün bir fotoğraf eklermisin, ayrıca ürünün kitapçığında GPS özelliği olup olmadığını belirmemişmi,

birde şu şekilde anlıyabilirsin , GPS özelliği varsa ürünün yanında harici GPS antenide gelmiş olması lazım

şöyle birşey : kare olan alıcı anteni yuvarlakta olabilir bu sadece temsili bir fotoğraf

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 16, 2010, 19:13:11 »
evet haklısın foto parlamış . fakat bugün denedim dediğin gibi anten yok yanında ve taktığımda gps olmadığını gördüm navi tuşuna basınca invaild diyor :) çok büyük bir problemim var teyp küçük geldi bu sorunu nasıl halledebilirim.
2004 corolla sol 1.6vvti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 16, 2010, 19:57:33 »
Hocam cihazı alırken kontrol etmediysen model uygunluğu olup olmadığını, Navigasyon olup olmadığını yapabileceğin birşey olduğunu sanmam. Ürünün hangi model için uygun oluğunu öğrenip cihazı uygun bir fiyata satmayı dene, satabilirsen aracına uygun yeni bir model araştırabilirsin. Forumda bu konuda açılmış birkaç başlık mevcut.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 16, 2010, 22:17:57 »
evet haklısın foto parlamış . fakat bugün denedim dediğin gibi anten yok yanında ve taktığımda gps olmadığını gördüm navi tuşuna basınca invaild diyor :) çok büyük bir problemim var teyp küçük geldi bu sorunu nasıl halledebilirim.
Çerçeveler var bu gibi cihazlar için öcelikle o çerçevelerden almalısın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 64 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Aralık 16, 2010, 22:46:54 »
Bu Corolla için değil. Üniversal bir model. Bunu hangi araca takacaksanız ona uygun çerçeve (dash kit) almalısınız.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-kablo-aksesuar-toyota-coralla-yeni-kasa-teyp-cercevesi-34358247/detay?

Böyle birşey gerekli.

Ford Focus 3 Titanium Smart TECHNO...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Aralık 17, 2010, 16:18:15 »
ya bu çerçeveler ne kadar pahalı teyp fiyatının yarısı kadar neredeyse ....zaten teybi 400 tl ye getirdim çerçeve alsam bi anlamı kalmıyor :((
2004 corolla sol 1.6vvti