0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçen günlerde aracıma antifiriz eklettim. Ancak radyatörün içindeki suyu boşaltacak musluk bulunamadığından radyatörün alt hortumunu motorun girişinden çıkartarak suyu boşalttılar. su boşaldıktan sonra hortumu taktılar ve radyatörü sadece antifirizle doldurdular. Radyatör 2 litre antifiriz aldı. Acaba o sökülen boruda hala hava mı var. 100 km yol gittim o boru soğuktu. Termostat açamadı herhalde. Hararet göstergesi yarıya kadar yükseliyor yarıdan yukarı çıkmıyor.[/quote]merhabalartoyota'ların radyatör suyunu boşaltmak için radyatörün altında küçük bir musluk mevcut.bir dahaki sefere bu musluğu kullanırsanız daha iyi olur.boşuna hortum sökme zahmetinden de kurtulmuş olursunuz.ilave olarak toyotanın gl ve gli modellerinde motor yağını soğutmak için de küçük bir radyatör mevcut.bu nedenle totyotalar'ın bir problem olmadığı sürece hararet yapması imkansıziyi günler
Ziya'ya katılıyorum. Çalışıyordur ama duymuyosundur. Fan hem devirli, hem de arıza yaparsa olaki, klimanın fanı devreye giriyormuş. Bizim ödüllü usta öyle demişti. Teknoloji olarak araçlarımın biraz geride kalmış olabilir ama mantık olarak hala daha zamana ayak uyduruyor. [/quote]iyi hosta selim bizde klima yok fan arızalandı motoru alacaz heralde kucagımıza [quote=hidayet gök]Yağ soğutucu XLİ ler de de var. Benim araç 1996 XLİ, benimkinde bahsettiğin soğutucu var Mehmet.[/quote]ya bu arada benim aracta 94 model xl.i de ben neden su yag sogutan radyatörü göremedim
Yağ soğutucu XLİ ler de de var. Benim araç 1996 XLİ, benimkinde bahsettiğin soğutucu var Mehmet.[/quote]o zaman sen de şanslısın hidayet kardeşimilk defa xli'de yağ soğutucu radyatör olduğunu duydum.bilgi paylaşımın için teşekkür ederim
o zaman sen de şanslısın hidayet kardeşimilk defa xli'de yağ soğutucu radyatör olduğunu duydum.bilgi paylaşımın için teşekkür ederim[/quote]Bence önden darbe almamış tüm corollalarda vardır. Çünkü o parçanın 400 lira olduğunu duydum.