0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlarson aşamaya gelmiş durumdayım.yaris 1.0 24.200yaris 1.3 25.500yaris1.4d 28.850bu fiyatlar bu gün sorduğum fiyatlar belki biraz daha inebilirler 100-200 gibi ne dersiniz?benim de 25.000-27.000 civarı param var. aldığım yarisi de en az 3 sene değiştirmem ve sene de ortalama 12000-14000 km yaparım . tahminen senede 5 defa (900 git 900 gel) şehir dışı yaparım. şimdi ben motor seçeneğimde karar veremiyorum. dizel alsam aradaki farkı amorti edermi? ne yapsam bana fikir verirmisiniz??? araç fiyatları nasıl daha aşagı bulabilirmiyim ?[/quote] ali bey ben 1,0 kullanıyorum bana göre uzun yola gıdıyorsanız ve aılenızde varsa ben 1,3 u tavsıye ederım bın motorda yuklu oldugu zaman 1,3 kadar yakar ve 1,3 le uzun yol daha keyıflı ve rahat olur 1,0 da kucumsemeyın ama gercekten sasırtıcı dızel kullanmadım ama 1,3 le dızel arasında 3,350 ytl bır fark var sadece bu farkla bıle bır seneden fazla bedavadan benzın almıs gıbı olursunuz tabı burda verdıgınız mazot parası ve dızelın bakımı daha dıkkat edılmesı gereken ve benzınlıye gore az da olsa daha malıyetlı dıye bılıyorum ben olsam 1,3 alırım ama paranız varsa ve uzun sure bınmeyı tercıh edıyosız dızelde dusunulebılır nede olsa TOYOTA hepsıne sorunsuz ve gonul rahatlıgıyla bınecegınıze ınanıyorum showrooma gıdersenız oradakılerde gercekten cok yardımcı olurlar ne alırsanız sımdıden hayırlı olsun
arkadaşlar desteğiniz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. sayenizde kararım...1.4 dizel D-4D yaris saten gümüş gri fiyatıda 28600 ytl anlaşmalarını yaptık. araç istanbuldan geliyor2 aralıkta tamamen teslim edecekler hepinize teşekkürler.[/quote]Çok sevindim. Allah güle güle kullanmak nasip etsin. Kazasız, belasız ve de cezasız inşallah
teşekkür ederim yasemin hanım. üniversiteyi kayseride okudum. oralarda böyle durum için daha iyisi sizin ossun derler. [/quote] Hadi olsun bakalım benim ve hepimizin olsun ama hayırlısıyla...
arkadaşlar desteğiniz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. sayenizde kararım...1.4 dizel D-4D yaris saten gümüş gri fiyatıda 28600 ytl anlaşmalarını yaptık. araç istanbuldan geliyor2 aralıkta tamamen teslim edecekler hepinize teşekkürler.[/quote]Güle güle kullanın, pişman olmayacaksınız.