0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet bu araci aldik birkac gune kadar elimizde olacak, kendim gorup inceleyemedim ama dikkat zeka ve teknik bilgisine sonuna kadar guvendigim(hayran kaldigim) babam gidip araci inceledi.. Arac beyaz renkte.. Jantlar kapakliymis ama babam showroomdaki aracin uzerindeki jantlardan istemis 16'', bu jantlar toyotanin aksesuar bolumunde internette gorunmuyor,, satis sorumlusu jantin cms'nin 5kollu janti olarak adlandirildigini soyledi ama jant 18 kollu falan, yani isime aldanmayin.. Jantin kol renkleri iki siyah bir metalik renk olarak seyrediyormus.. Govde ve tampon citalari yoktu, bunlardan istedik.. Govde rengine boyanip takilacakmis.. Arkaya park sensoru takilacak.. Satis sorumlusunun onerisi ile camlara koruma filmi takilacak, bu camin kirilmasini zorlastirip, kirilan camin da dagilmasini onleyen bir film.. Sanirim ic doseme rengi koyu olan renkten olacak.. Acaba acik renk mi istesek diye dusunuyorum?? Beyaz arac acik renk ic doseme hos durur gibime geliyor.. Aracta stabilite programi var.. 6vites manuel.. Bu araca daha ne yapilabilir diye merak ediyorum.. Baska bir aracta gordugum kadariyla govde ve tampon citalari hos duruyor, arka bagaj spoyleri de bu kite dahil mi bilmiyorum ama o da hos duruyor..
Metin, fotograf icin tesekkur ederim jantlar guzelmis gercekten:)