Gönderen Konu: CORONA MOTOR TURBO YARDIM  (Okunma sayısı 2313 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • '94 Toyota Corona Apex
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • 4 kere teşekkür edildi
CORONA MOTOR TURBO YARDIM
« : Aralık 15, 2010, 02:36:31 »
arkadaşlar herkese merhaba

-sırf toyota corona diye binmek için aldığım 94 model aracım yatak vurduğu için 3-5 gün içinde komple motor yaptıracağım.motor hazır açılıp sıfırlanıyorken performans namınada birşeyler yapabilir miyim diye sizlerden yardımcı olmanızı bekliyorum.bildiğim kadarıyla aracımda kullanılan motor 3-sfe kodlu 136 hp güç üreten twincam(dohc)yani üstten çift egzantirikli bir motor.gerçi çoğu yerde beygir gücünü hep farklı farklı vermişler ama benim bildiğim bu motor 136 hp güç üreten üstten çift egzantirikli bir motor.şimdi arkadaşlar:bu araca turbo taktırmak için bloğu değiştirmeme gerek var mı?kullanılan blok yeterli mi?bu 3-sfe ler modifikasyona uygun mu?yada turbo dışında bu motora bu uygulama çok iyi gidiyor uyuyor dediğiniz uygulamalar var mı?ankarada bu uygulamaları yaptırabileceğim işinin hakkını veren bildiğiniz ustalar kimler?motor yaptırmak masraflı bir iş olduğundan ve herkesede motor yaptırılmayacağından bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz motor ustaları var mı arkadaşlar?ufak çaplı bir kredi kullanıp yaptıracağım yani riske edebileceğim bir para değil:)sanayideki ustalardan sürekli farklı farklı şeyler duyuyorum.

-diğer sorum ise şu:internet sitelerinde görüdğüm bazı corona ların tampondaki sinyal lambalarının turuncu olan değilde beyaz olanlarından nerde bulabiliriz acaba?internetten yaptığım araştırmalarda bulamadım.
-angel far uygulaması yaptırabilir miyim?
ve son olarakta lastik konusunda marka model verebileceğiniz tavsiyelerinizi bekliyorum.
arkadaşlar herkese iyi forumlar kazasız sürüşler

Toyota Club Türkiye

CORONA MOTOR TURBO YARDIM
« : Aralık 15, 2010, 02:36:31 »