0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hasan demin kanal d haber enerji bakanı fiyatların düşeceğinin sinyalini vermiş olduğunu söyledi. İşallah sinyal verdiği yere döner.
Sİzin araba lineamı neden göstergeler yeşil bende beyaz opitron
kaşıkla verip kepçeyle alırlar abi yine o düzenlemeler olana kadar benim depo bayağı bi eksilir zaten, ben zam tehlikesine karşı tedbirimi alayım da
Benzin fiyatları çok kısa zamanda düşecek diye bir haber yayalım,halk düşünce alalım diye almasın ve beklesin.Düşmese de alımın düşmesi fiyatın düşmesine ve rekabete yol açacaktır.Ne dersiniz?
o göstergelerin beyaz olması gerekiyordu inşallah bundan sonra sık sık görürsünüz göstergenin tavan yaptığını
Allah daim etsin ne diyelim
Böyle fotolar beni çok duygulandırıyor artık
Uploaded with ImageShack.usTerra ve sol donanımlarındada bu şekil
gitmiş bulanık resmi eklemiş ya Sport lardada böyle Tuncay , sence zaten bi sol birde terra var ama unutma Sport modelde var işte benim gösterge yalnız benzin ibresi dibe vurmuş :islik
ev ile işyerim 11 km yani günce 22 km garanti ve 80-90 geçmiyorum motor devri asla 2000 üstüne çıkmıyorum mecbur kalamdıkça bakalım böyle ne olcak
2000 devir çok düşük değilmi mehmet ali abi...araç zaten devrini 2000 den sonra alıyor 3000 e kadar normal 3000 den sonrada bağırıyor...