0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
öncelikle geçmiş olsun onurben senin yerinde olsam inip adamın azının içine kolumu sokardım vallahi sonrada btün masrafları ona yıkardım ki öle olması gerekir çnk suçlu o!!!işalla allah daha kötüsünü kimseye wermesin(amin)[/quote]Biraz daha düzeyli olalım !Geçmiş olsun arkadaşım
kaba kuvette luzum yok arkadaşlar yarın öbür gün allah göstermesin ama çarpan taraf bizde olabiliriz [/quote]kesinlikle..ayrıca kaba kuvvetin hiçbir getirisi olmadığını da unutmayalım hiçbir zaman..
adamda fren diye birşey kalmamıştır, yoktur zaten, kasalı dedin, hele ticari ise kesin....ticari araç olayını tamamen kaldırmaları lazım...[/quote]Ok kaldıralım ekmeğizi suyumuzu yiyeceğimi vs.vs 'mizi neyle kimle bize ulaşacak?
bundan sonrası için kazasız belasız nazar değdi heralde arabana[/quote]Sanırım öle oldu.. neyse herseyde bi hayır vardır demek lazım sağolasın..
arkadaşlar kusura bakmayın böle araba konusunda kendimi kaybederim çnk onu çok sewiorum we zarar görmesi beni çok üzer ayrıca bu kaba kuwet işide genelde gzl trmizdeki FORDÇu arklar herzaman kendilerini haklı görür we üste çıkmaya çalışırlar ee tabi böle olunca sizinde bi şeyden sonra sabrınız kalmaz weeee..........(kendi başıma geldi ordan biliom )ama yinede yapılmaması gereken bişi biliorum [/quote]Ufuk, Türkçe yazım kurallarına dikkat edersen sevinirim.Ne yazdığını anlamakta zorluk çekiyoruz.