0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok geçmiş olsun...allah daha beterlerinden korusun...
geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız Allahtan.. sacı yırtsaydı daha kötü olurdu.. bunun için almayan adam ise zaten alıcı değildir takmayın..
Olur böle şeyler geçmiş olsun. Ben de yaza komple boya ya sokucam dış taraftan aracımı kim ne derse desin araç taklalımı kazalı mı bir sürü soru benim aracım 16 yıldır hiç bir yeri boyanmadı bazı yerlerde göçük ve güneş yanıkları var.Alıcak kişi bunu göz önünde buldurur olmasaydı daha iyidi ama öpücük lede mutluyuz yani
Çok çok geçmiş olsun Muhammet. Herşeyde bir hayır vardır. Sıkma canını. Dediğin gibi en büyük kazan bu olsun.
Çok geçmiş olsun Muhammed bey .....
Gecmis olsun muhammet abi dediğin gibi en büyük kaza bu olsun
Muhammet abi geçmiş olsun allah beterinden korusun
çok geçmiş olsun benimde arabamı teslim aldığım hafta sonu çok sevgili bir bayan şoför kırmızı ışıkta tamponu indirmişti.Allah beterinden saklasın tekrar geçmiş olsun...
çok geçmiş olsun Muhammet Bey...
Muhammet abi çok geçmiş olsun ya bak şimdi bir kişinin vurdumduymazlığı yüzünden hem başına iş aldın hemde müşteriyi kaçırdın
abi çok geçmişolsun. vardır bi hayır demek istiyorum.
Muhammet abi allah beterinden saklasın ama harbi talihsizlik olmuş. bencede lokal boya daha mantıklı ufak bi hasar yüzünden komple kapı değişmiş muamelesi yaparlar
Muhammet abi çok geçmiş olsun...olur böyle ufak tefek kazalar canın sağolsun... ALLAH beterinden saklasın...
hanımlar böyle gerçekten bir aracı sevdikleri zaman satılmasına karşı çıkıyorlar....babamda 72 ford u annem ve bizim yüzümüzden satamamıştı....
anlamadığım nokta; daha iyisi,daya yenisi,az yakanı,güvenlik üst düzeyde süper bir üst modele çıkartalım demekde fayda etmiyor...