0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlısı olsun kardeşim,kazasız belasız kullan.Seydi arkadaşım çok pahalı be yahu 1400 TL ben de 10 gün önce teslim aldım arabamı,belki kızacaksınız ama toyota kaskoyu 975 tl.yaptırdım
banada 1200-1400 arası dedi. dışarda daha uygun bulabıllceğimi sanıyorum. ıyı araştırmak lazım tabi.toyotanın yekili servisiyle çalışması kesin herhangi kasko şirketi bulmam lazım. kocaeli gebzede oturuyorum. bu mevkıde bana yardım edebilecek arkadaşlar varsa iletişim kurmak isterim. bu arada taksitlendirmesi benim için önemli...
Aracınız hayırlı olsun. Bence toyota kasko yaptırın. Herhangi bir hasar durumunda anahtarı bırakıp, yapılmış haliyle geri alıyorsunuz. Başka hiçbirşeye karışmıyorsunuz. Başka kaskodan yaptırırsanız servise yaptırmayabiliyor hasarlı aracınızı. Yaptırsada önce siz parayı ödeyip, sonra kasko firmanızdan temin ediyorsunuz alacağınızı. Yani uğraşacağınız evrak işleri çıkacak.Ben rahatına düşkün biri olarak toyota kaskoyu tercih ettim. Eğerki siz ben gerekirse uğraşırım diyorsanız dışarıdan daha ucuza bulursunuz eminimki.Ben altın kaskoyu hasarsızlık indirimi olmadan 32.000 tl değer üzerinden 1170 tl ye yaptırdım. Bildiğim kadarıyla trafik siciliniz, yaşınız fiyatı etkiliyor. Hatta sigortada şehirde etkiliyor. Büyük şehirlerin plakası varsa aracınızda sigorta daha pahalı oluyor.
maksut arkadaşın bahsettiği kasko şirketleri pek adı sanı bilinmeyenler. örnek vermek gerekirse arkadaşımın 2009 model yarisi vardı 550 liraya genel sigorta denen bir şirketten kasko yaptırmıştı. aracın arkasını çarptı servise götürdü yaptırmak için çok nazlanmışlar parayı da cebinden ödeyip 15-20 gün sonra kasko şirketinden geri ödemesini almıştı.benim önceki aracım 2008 yaristi ben 800 liraya groupamadan kasko yaptırmıştım. ön camı çatladı servise gittim anahtarı teslim edip ertesi gün aracımı sorunsuz aldım.