Gönderen Konu: 2011 corolla comfort extra 1,6 KASKO YAPTIRMA!!  (Okunma sayısı 5975 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • TOYOTA:)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
2011 corolla comfort extra 1,6 KASKO YAPTIRMA!!
« : Aralık 14, 2010, 14:46:00 »
Selam herkese. başlıktaki aracımla maddi yönden anlaştım. sıra kasko işini halletmekte. bu konuda bilgisi olan paylaşırsa cok. sevinirim. ilk aracım. 5yıllık ehliyetim var. yaş 25...
ToYoTa CoRoLLa
        1.6
CoMFoRT ExTRa
WhİtE   EaGLe

Toyota Club Türkiye

2011 corolla comfort extra 1,6 KASKO YAPTIRMA!!
« : Aralık 14, 2010, 14:46:00 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
Ynt: 2011 corolla comfort extra 1,6 KASKO YAPTIRMA!!
« Yanıtla #1 : Aralık 14, 2010, 22:37:27 »
öncelikle hayırlı uğurlu olsun rabbim kazasız belasız hayırlarda kullanmayı nasip etsin.ben toyota kaskoyu yaptırdım fiyatı 1400 civarında toyotamız için en uygunu olduğunu düşünüyorum karar sizin tekrar hayılrı olsun..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Al bir Toyota,bak rahatına....
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #2 : Aralık 14, 2010, 22:41:04 »
hayırlısı olsun kardeşim,kazasız belasız kullan.Seydi arkadaşım çok pahalı be yahu  1400 TL  :wacko: ben de 10 gün önce teslim aldım arabamı,belki kızacaksınız ama toyota kaskoyu 975 tl.yaptırdım ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 14, 2010, 22:42:42 »
Aracınız hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.

Öncelikle yaptıracağınız kasko poliçesine işallah ihtiyacınız olmaz.

Toyota kaskoyu tavsiye ederim bu benim 2. toyota kasko poliçem hiç bir şikayetim yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • taze toyotacı
« Yanıtla #4 : Aralık 14, 2010, 23:28:33 »
bende 2011 corolla comfort extra aldım şu an 8000 km de kaskoyu toyota kaskodan yaptırdım bendende 1400 tl aldılar kazıklandıkmı yoksa yahu . :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 14, 2010, 23:30:58 »
Arkadaşlar toyota kaskonun tek bir seçeneği yok altın , gümüş gibi poliçeleri var fiyat farkı ondandır birde kimisinin hasarsızlık indirimi oluyor lütfen fiyat yazarken bunlarıda belirtelim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
« Yanıtla #6 : Aralık 15, 2010, 00:48:17 »
valla arkadaşlar bana hediye verdiler kaskoyu ..kampanya vardı 2010 mayıs ayında almıştım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #7 : Aralık 15, 2010, 03:41:33 »
hasarsızlık indirimi yok 975 ttl.içinde.sadece 23 yıllık ehliyet sahibi olarak sicilimi çok temiz bulmuşlar,aynen böyle söylediler :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Aralık 15, 2010, 15:56:04 »
Biz yıllık 700 liraya toyota kaskodan yaptırdık. Önceki kaskomuzda hasarsızlık indirimi vardı, o indirimi devrettik vs gibi birşey söylediler. Eski kasko firması yanar döner bir iş çevirdi. Ufak bir tampon tamiratını tamirciye yaptırmış aracın içini hatrı sayılır biçimde kirletmişlerdi. Toyota Kasko araç onarımının yetkili serviste yapılmasını garantiliyor önemli bir ayrıntı.

Koltuk koruma da yaptırın mutlaka, hediye veriyorlardı zaten. O hatrı sayılır motor yağı lekelerini iz bırakmadan temizlenmesini sağladı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #9 : Aralık 15, 2010, 22:40:33 »
comfort extra için hasarsızlık indirimi ile beraber 700 Tl.normal.Allah kaskoya muhtaç etmesin :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Aralık 15, 2010, 23:01:29 »
banada 1200-1400 arası dedi. dışarda daha uygun bulabıllceğimi sanıyorum. ıyı araştırmak lazım tabi.toyotanın yekili servisiyle çalışması kesin herhangi kasko şirketi bulmam lazım. kocaeli gebzede oturuyorum. bu mevkıde bana yardım edebilecek arkadaşlar varsa iletişim kurmak isterim. bu arada taksitlendirmesi benim için önemli...
ToYoTa CoRoLLa
        1.6
CoMFoRT ExTRa
WhİtE   EaGLe

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 13000
  • Model Yılı: '13
  • 17 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Aralık 15, 2010, 23:54:40 »
Ben Yapı kredi Sigorta ya 2010 şubat ayında yaptırdım 850 tl'ye.hasrasızlık indirimi ve auto king gibi hizmetlerde var.
Burhan İNCE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Aralık 16, 2010, 19:33:28 »
hayırlısı olsun kardeşim,kazasız belasız kullan.Seydi arkadaşım çok pahalı be yahu 1400 TL  :wacko: ben de 10 gün önce teslim aldım arabamı,belki kızacaksınız ama toyota kaskoyu 975 tl.yaptırdım ;)

r,ca edee,m ne kızması:) toyota kaskonun mahmut beyin de dediği gibi bir çok seçeneği var ;tabi uzun süe temiz sicille araç kullanmakta ayrıcalık olarak görülebilri:)) bilgiğim kadarı ,ile toyota kasko fiyatları standart olsa gerek yani bayi yada acenteye öre değişmemekte:...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #13 : Aralık 17, 2010, 22:38:11 »
öyle bir değişiyorki seydiciğim,hem araba hemde kasko fiyatları aklın durur :Dben arabamı sıkı pazarlıklar sonucu,piyasa fiyatının yaklaşık 3500-4000 Tl.aşağısına aldım.izmir ayrı,ankara ayrı fiyat veriyor.ha bu arada aynı ildeki 3 toyota bayisi ayrı fiyat veriyor.Siz siz olun birkaç yere sormadan bir malı veya hizmeti almayın :argh:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Mesaj Kaygısına Son
    • DÝKKAT BOÞ BELEÞ VAR !!!
« Yanıtla #14 : Aralık 17, 2010, 23:38:59 »
banada 1200-1400 arası dedi. dışarda daha uygun bulabıllceğimi sanıyorum. ıyı araştırmak lazım tabi.toyotanın yekili servisiyle çalışması kesin herhangi kasko şirketi bulmam lazım. kocaeli gebzede oturuyorum. bu mevkıde bana yardım edebilecek arkadaşlar varsa iletişim kurmak isterim. bu arada taksitlendirmesi benim için önemli...
Aracınız hayırlı olsun. Bence toyota kasko yaptırın. Herhangi bir hasar durumunda anahtarı bırakıp, yapılmış haliyle geri alıyorsunuz. Başka hiçbirşeye karışmıyorsunuz. Başka kaskodan yaptırırsanız servise yaptırmayabiliyor hasarlı aracınızı. Yaptırsada önce siz parayı ödeyip, sonra kasko firmanızdan temin ediyorsunuz alacağınızı. Yani uğraşacağınız evrak işleri çıkacak.Ben rahatına düşkün biri olarak toyota kaskoyu tercih ettim. Eğerki siz ben gerekirse uğraşırım diyorsanız dışarıdan daha ucuza bulursunuz eminimki.
Ben altın kaskoyu hasarsızlık indirimi olmadan 32.000 tl değer üzerinden 1170 tl ye yaptırdım. Bildiğim kadarıyla trafik siciliniz, yaşınız fiyatı etkiliyor. Hatta sigortada şehirde etkiliyor. Büyük şehirlerin plakası varsa aracınızda sigorta daha pahalı oluyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Aralık 17, 2010, 23:42:39 »
Bende 900 liraya yaptırdım..
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Aralık 18, 2010, 00:16:01 »
ılk arabam bu. 1200 derlermı acaba. 12 taksıt yapsalar hıc arastırmayacagım. toyota kasko aslında aracı onlardan sıfır aldım bana daha uygun yapsalar tadından yenılmeyecek. 900'e sanırım ılk kaskonuz degıl.
ToYoTa CoRoLLa
        1.6
CoMFoRT ExTRa
WhİtE   EaGLe

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Aralık 18, 2010, 15:47:13 »
aracımı ağustosta teslim aldım. groupama ya yaptırdım bir tanıdığımın şirketi var. 10 ay taksitle 840 lira. süper özel kasko herşey dahil.mini onarım hizmeti de var. bence iyi bir araştırma yapılmalı. 1400 lira ile 800-900 lira arasında ciddi fark var.alacağınız hizmet ise aynı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Aralık 18, 2010, 15:55:27 »
Aracınız hayırlı olsun. Bence toyota kasko yaptırın. Herhangi bir hasar durumunda anahtarı bırakıp, yapılmış haliyle geri alıyorsunuz. Başka hiçbirşeye karışmıyorsunuz. Başka kaskodan yaptırırsanız servise yaptırmayabiliyor hasarlı aracınızı. Yaptırsada önce siz parayı ödeyip, sonra kasko firmanızdan temin ediyorsunuz alacağınızı. Yani uğraşacağınız evrak işleri çıkacak.Ben rahatına düşkün biri olarak toyota kaskoyu tercih ettim. Eğerki siz ben gerekirse uğraşırım diyorsanız dışarıdan daha ucuza bulursunuz eminimki.
Ben altın kaskoyu hasarsızlık indirimi olmadan 32.000 tl değer üzerinden 1170 tl ye yaptırdım. Bildiğim kadarıyla trafik siciliniz, yaşınız fiyatı etkiliyor. Hatta sigortada şehirde etkiliyor. Büyük şehirlerin plakası varsa aracınızda sigorta daha pahalı oluyor.

maksut arkadaşın bahsettiği kasko şirketleri pek adı sanı bilinmeyenler. örnek vermek gerekirse arkadaşımın 2009 model yarisi vardı 550 liraya genel sigorta denen bir şirketten kasko yaptırmıştı. aracın arkasını çarptı servise götürdü yaptırmak için çok nazlanmışlar parayı da cebinden ödeyip 15-20 gün sonra kasko şirketinden geri ödemesini almıştı.

benim önceki aracım 2008 yaristi ben 800 liraya groupamadan kasko yaptırmıştım. ön camı çatladı servise gittim anahtarı teslim edip ertesi gün aracımı sorunsuz aldım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Mesaj Kaygısına Son
    • DÝKKAT BOÞ BELEÞ VAR !!!
« Yanıtla #19 : Aralık 18, 2010, 16:56:23 »
maksut arkadaşın bahsettiği kasko şirketleri pek adı sanı bilinmeyenler. örnek vermek gerekirse arkadaşımın 2009 model yarisi vardı 550 liraya genel sigorta denen bir şirketten kasko yaptırmıştı. aracın arkasını çarptı servise götürdü yaptırmak için çok nazlanmışlar parayı da cebinden ödeyip 15-20 gün sonra kasko şirketinden geri ödemesini almıştı.
benim önceki aracım 2008 yaristi ben 800 liraya groupamadan kasko yaptırmıştım. ön camı çatladı servise gittim anahtarı teslim edip ertesi gün aracımı sorunsuz aldım.
Aracınıza ne kadar değer üzerinden yapıldığı, hasarsızlık indirimi olup olmadığı, kaskonun içeriği... Bunlar hep fiyatı etkiliyor. :) Toyota altın kaskoyu aurisine 600 küsür tl ye yaptıranda var. Ama hasarsızlık indirimi, yaşı vs. bu rakamı sağlıyor.
Muhtemelen gittiğiniz servisin groupoma ile anlaşması vardır. Benim aracıma park halindeyken vurulmuştu. Servise götürdüm kaskoyu sordu groupama dedim(meğerki o sigortammış :argh: ) Ne zaman alırım dedim, onlarla anlaşmamız yok, ne zaman eksper gelir aracı görürse o zaman başlarız dedi. Sıyrık küçük, belki eksperde gelmeyebilir dedi. Sonra bi baktık benimki toyota kaskoymuş(Alırken hediye edilmiş. Aracı ben almamıştım, hiç inceleme zahmetinde de bulunmadım o güne kadar. Ne nedir pek bilmiyordum) Hasar bildirimi yaptık, aracı bıraktım 2 gün sonra aldım. İllaki alternatif firma düşünecekseniz Anadolu Sigorta ve Groupama iyi seçenekler. Ama toyota kaskoyla servislerin, aynı firma altında iş yaptığını unutmamak lazım. Hem servisiniz, hem kasko firmanız... Bu bir avantaj.