0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu kola fikrini uyguladınız mı sorunun çözümünde ne kadar etkili? bir de çalışmayıp her şeyin sonradan normale dönmesi nasıl açıklanabilir?
Aküye baktim yesil görünüyor derken ne kastettiniz?
akünün ışığı varya Murat abi...doluyken yeşil yanıyo...boşalınca kırmızı felan oluyor...ondan bahsediyor heralde...ışık dediğim normal ışık değilde yeşil bişeyler gürünüyor yani...tam bakımsız akülerde öyle oluyor...benimkide öyle...
arkadaşlar dün akşam aracın kapılarını kumandadan açtım sonra bindim çalıştırmak için ancak araçta tık yok ne kontağı çevirince ışıklar yanıyo ne de kapıları açıp kapıyo. aküye baktım yeşil gözüküyor beş dakika sonra tekrar denedim bu sefer çalıştı. o sıkıntı nerden olabilir şimdiden önlem alayım ki yolda filan bırakmasın beni
valla çoAlıntı yapılan: (Gizli Üye) - Aralık 14, 2010, 10:48:37yukarıdaki cevaplara ilaveten aracın şase bağlantısı temassızlık göstermiş olabilir.yada akü malum 2voltluk 6 adet gözlerin seri bağlanmasından meydana geldiğinden akünün içindeki bağlantı bir anlık kopmuş olabilir, yinelerse bir oto elektrici söylediğim hususları çözebilir.geçmiş olsun.k zor bi soru bunu tahmin edebilecek biri yoktur sanırım, ama bana kalırsa sadece akünün kutup başları ile alakalı soğuktan iletkenliğini bir an için yitirmiş olabilir, kutup başlarını zımparalayıp tekrar bağlayın ve son olarak üzerine hafifçe gress yağ sürün
yukarıdaki cevaplara ilaveten aracın şase bağlantısı temassızlık göstermiş olabilir.yada akü malum 2voltluk 6 adet gözlerin seri bağlanmasından meydana geldiğinden akünün içindeki bağlantı bir anlık kopmuş olabilir, yinelerse bir oto elektrici söylediğim hususları çözebilir.geçmiş olsun.
evet abi haklısın galiba ustalara gitmeden bazı şeyleri kendim halledip birşeyler öğreneyim istiyorum ama bu bizi aşacak bir sorun galiba. teşekkürler