0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öncelikle aracınız hayırlı olsun Allah kaza bela vermesinSorunuza gelecek olursak.Bende aracıma serviste taktırdım 4300k aydınlatmasından çok memnunum.Karşıdan gelenlerinde gözlerini almıyor bugüne kadar hiç karşıdan sellektör yemedim .
Ben de serviste taktırdım. sorun yok.Forumu biraz daha inceleyin, 4300 Kelvin ışık gücünün üstünde sorun çıkma ihtimali var.
Mahmut acil yardım gibisin...
benım bıldıgım merceksız xenonlar muayeneden gecmıyor dogrumu arkadaslar.
sagol mahmut kardesım bugun toyota plazaya gıtttım corolla 1.4 dızel elegant m/m baktım test surusude yaptım arac baya hosuma gıttı avensıs kadar olmasada malum yakıt cok onemlı bu konuda sızın fıkrınız nedır sızınkıde dızel herhalde 1 depoyla sehırıcı -sehırdısı kac km gıdıyor.
sagol mahmut kardes daha tam karar vermedım alıp almama konusunda malum fıyat bıraz fazla sadece fıkır edınmek ıstedım..suan avensıs var 2.0 malum yakıt fazla artık belımı bukmeye basladı.50 tl benzınle 120 km gıdıyorum..dızelle kıyaslanmaz bıle.fıyat 54.500 bıraktılar lıste fıyatı 56.500 bakalım kısmet
tam tersi xenon normal fardan daha az ısınır..
+1Çünkü xenonlar 35w güç çeker normal halojen ampüller ise 55-60w güç çekerler nekadar güç okadar ısı .Daha az güç çekerek nasıl daha fazla aydınlatyor dersenizde buna örnek akkor flamanlı ampüllerle florasan ampulleri örnek verebilirim florasan ampüller 40w olmasına rağman 100w lık bir akkor flamanlı ampülden daha fazla aydınlatırlar hemde daha az ısınarak .Göz alma olayıda kesinlikle far ayarıyla ilgili far ayarı yapıldıktan sonra göz alacağını sanmıyorum zaten öylede çünkü bügüne kadar karşıdan durduk yere asla sellektör yemedim göz alsaydı geçen 10 araçtan en az 5 tanesi sellektörle beni uyarırdı .
merhaba arkadaşlar. Bizim 2011 corollalara hala mercekliler çıkmadı mı???Ne istesem yapamıyorum deli olacam. Bide en kötü xenon istiyorum. bana yardımcı olabilirmisiniz? Yukarıdaki yazıları okudum belki başka tavsiyeler çıkabilir. Yeni tavsiye olmasada yinede bildirmenizi rica ederim.
Sen nerde taktırdın? Hangi markayı ne fiyata önerirsin?