0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya mesut abi şı senın sislerdeki ledlerden benım sis yuvalarına taksam nası durur sence.. sis farımda yok zaten..
yok yok ben de şahinlerdeki gibi demiyorum zaten, ya mesut beyin eklediği fotoların en sonuncusundaki gibi, sis farı gibi bir imaj için, farın alt kısmına (üstü demişim ama yok olmaz o kısma, orası yok) tampunun hemen altı mesela, o fotoyu görünce tam şekil oluştu kafamda, yoksa o apaçi şekliyle tövbe trafiğe çıkamam yahu.. bir de sinyallere değil ledler, farların hemen yanındaki park ışıklarına, biyerde görmüştüm, 3 tane üst üste led ışıklandırma, çok şık olmuştu..bir türlü ürünü bulamadım nette, link filan verebilirseniz çok sevinirim. çok abartılı değil, ufak tefek, ekonomik oynamalar yapayım dedim farlara.o şekilde dediğim gibi olursa nasıl olur sizce? veya başka öneriniz varsa paylaşırsanız da çok sevinirim.
ya mesut abı bunun ıkısı sadece 6 dolarcık mı???
abi ne ettin sen yaaaaaaa hemen sisleri koymuş valla şık durmuş abi nası sipariş vercez bunu ya uyelık falan ıstıyomu ?
6 Dolar + 4 Dolar kargo toplamda 15TL bişey işte, sen ne sandın ya TR de kazıklıyorlar adamı ben hiçbirşeyi TR den almam