Gönderen Konu: Efsaneye Çelik Jant olur mu?  (Okunma sayısı 2742 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Bir başkadır benim memleketim...
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '05
  • 533 kere teşekkür etti
  • 165 kere teşekkür edildi
Efsaneye Çelik Jant olur mu?
« : Aralık 12, 2010, 21:48:08 »
Herkese iyi akşamlar.

Arkadaşalr geçenlerde ustama dedimm ki  :" Usta Bizim efsaneye çelik jant taksam dedim. Ne dersin dedim" o da : " Efsanelere çelik jant olmaz dedi."

Çelik jantlar bu arabanın biçimini bozar ayrıca yakıtı acayip derecede artırır dedi. Sizin bu konuda yorumlarınızı almak istişyorum. Hatta Efsaneye hangi marka çelik jantlar iyi gider. Benim araç 1.3 XE 97 model Gümüş Gri... :) LPG henüz yok! Jantçı arkadaş benim jantın 13" olduğunu söyledi. 14 " takarız dedi. Yakıt da artar dedi.

Kararsızım... :( Sizin fikirleriniz.... Yakıtı artırmayacak bir çelik jant yok mudur?
Şimdi Avensis 1.6 Elegant
97, 1.3 XE A/C, DÜPLÜ:) ( Eskiden )

Toyota Club Türkiye

Efsaneye Çelik Jant olur mu?
« : Aralık 12, 2010, 21:48:08 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Bir başkadır benim memleketim...
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '05
  • 533 kere teşekkür etti
  • 165 kere teşekkür edildi
Ynt: Efsaneye Çelik Jant olur mu?
« Yanıtla #1 : Aralık 12, 2010, 22:10:05 »
Anlaşılan Efsaneye yakışan çelik jant yok herhalde... :) Ya da sıkıldık artık hocam bu sorulardan diyorsunuz. Arkadaşlar Yeni bir Toyotacıyım... Zaten bilsem soru sormam:( Yardımcı olursanız sevinirim...

Saygı ve sevgilerimle...
Şimdi Avensis 1.6 Elegant
97, 1.3 XE A/C, DÜPLÜ:) ( Eskiden )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
« Yanıtla #2 : Aralık 12, 2010, 22:23:17 »
Babam eski efsanesine corolla touring wagon jantlarını takmıştı. Hiç bir sorunda yaşamamıştık yakıtta. Bulursanız kullanabilirsiniz..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Corolla GLİ Special
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 164000
  • Model Yılı: '98
  • 54 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 12, 2010, 22:27:34 »
Anlaşılan Efsaneye yakışan çelik jant yok herhalde... :) Ya da sıkıldık artık hocam bu sorulardan diyorsunuz. Arkadaşlar Yeni bir Toyotacıyım... Zaten bilsem soru sormam:( Yardımcı olursanız sevinirim...

Saygı ve sevgilerimle...

Müjdat bey,

Benim aracımda orjinal jant ve jant kapakları var bazen bende çelik jant takmak istiyorum ve sahibinden com da detaylı arama seçenegininden 93 98 yılı arası aracımın rengi ve özelliklerdende çelik jant özelliğini işaretleyerek arama yapıyorum oradan aracın üzerine hangi jantın daha iyi yakıştıgını gözlemliyorum. Tabiki herkesin kendi zevki ayrı ama benim en çok 5 bacak yıldız tipi jantlar ilgimi çekiyor. Sizede aynı yöntem ile arama yapmanızı aracınızın rengine göre hangi modelin daha iyi duracagına bakarak seçmenizi tavsiye ederim. Aracın yakıtını 100 Km de 0.25 Lt civarında etkileyecegini tahmin ediyorum. Saygılarımla.
Toyota Corolla 1.6 GLİ Special G.Gri 1998

Ne Kadar Bilirsen Bil, Söylediklerin Karşındakinin Anlaya Bildiği Kadardır. HZ.MEVLANA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 13, 2010, 00:00:11 »
Aynı ölçülerde olduktan sonra sorun çıkaracağını sanmıyorum millet orjinali 15 lik olan araca 17 lik jantlar takıyor.