0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu rc harbiden de fena hastalık ya
Buggy lere bitiyorum .Birde şu kameralı planör, aklımı başımdan aldı . İstanbul trafiğinde süper bir çözüm.Pilot yanında oturacak, kamera ortada olacak, sen yukardan yolu kontrol ederek, kesintisiz makas atacaksın Viper dizisindeki casus uçak gibi
len olm sen bunlara sardıysan gidip izlediysen o virüs kanına bulaştı demektir daha dönüşü yok bu işin illaki bişeyler alıcaksın kaçarı yok ilk fotodaki MCD olması lazım 4 çeker dengeli ve güzel bi araç, Trex 600 gördüm bitanede yakında bende bi yakıtlı heli daha almayı düşünüyorum açıkçası
Tahnmin ettiğim gibi FG Bajaymış 1/6 ölçek : http://www.zetmodel.com/index.php?do=catalog/product&pid=692ama bunun yedek parçası TR de pek yok, ben sana MCD öneririm yerli malı hem
fiyatıda güzelmiş 3000 TL , önerdiğin MCD ep mi - gp mi abicim ?bırak ep yi buggy mı al diyorsun yoksa
3.000 tl olsa, hidrolik yaparım arabaya
Ep de değil Gp de değil şaka bi yana yakıtlı ama kurşunsuz benzinle çalışan 26CC lik motora sahip birde ona samba egzoz aldınmı tadından yenmez yalnız mCD ninde fiyatı pek aşağı kalmaz hani
vedat abi 3000TL ye senin arabaya 10 tane simota döşeriz heryerden hava alır
Bu kadar yeter ona. Bana hidrolik amortisör yapalım yeter. Başkada bişi istemiom
böylece mesut usta yere yatmaz tamponu çıkarmak için