0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Amerika'dan bir arkadaşımdan aldığım Iphone içinde gelen sim kartı bir işe yaramaz diye çöpe attıktan sonra o kart olmadan iphone denen cihazı kullanamayacağımı öğrenmiş bulunmaktayım. Cihazı aktive edemediğim için kullanamıyorum malesef. Elinde seri numarası LL ile biten iphonu aktive edecek AT&T sim kart olan varsa ücreti karşılığında alabilirim ya da aktivasyon için kullanıp geri iade edebilirim.Yardımlarınızı bekliyorum.
Evrensel aktivasyon kartı ile sorununuzu çözebilirsiniz.Pm ile link gönderiyorum.İyi günlerde kullanın.
reklam olurmu bilmem ama kardeş,sana bi site ismi vereyim oradan soruştur,muhakkak çözüme ulaşırsın,belki biliyosundur siteyiingilizanahtari.comsana orda yardımcı olurlar.bende de 3gs var ama bendeki yurtiçi...
Ali bey,http://www.mmcn.org/iphone/acil-arama-ekranindan-kurtulun.htmladresinden yapılması gerekenleri tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ederim.Not:Evrensel kart kesin çözümdür,işlemler sırasında wireless bağlantısı şarttır.
Bendeki AT&T kartlari 3 yillik ama bir bakayim LL ile mi bitiyor.Telefonun modeli nedir?Hackingt0sh'a baktin mi?
Telefonu kayıt ettirdiniz mi TR'ye getirince. Ve ne kadar süre geçti telefon gelip TR sim kartı takılalı.Universal at&t kart, işi iyi bilen telefoncular satıyor, 20-25 TL cıvarında.Cihazdaki sürüm nedir.
Benim bir arkadaşın 3G'sini de baseband 6.15 (ipad basebandi) yükselterek kırdık.Ama pil problemi çıkıyor, sürekli internete bağlanmaya çalışıyor alet. Çözümü için "SAM" diye farklı bir uygulama var, onun kurulması gerekiyor. Kurulunca herhangi bir kartı emulate edebildiği için iTunes üzerinden aktivasyon yapılabiliyor.
Şurda anlatıyor galiba:Fix Ultrasn0w 1.2 iPhone Battery Issues With SAM Legit Activation In iTunesBir çözüm de interneti kapatmak Murat abinin dediği gibi