0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
resimlerini çıktı al kardeeeeeş
muhabbetinemi,hamsisine mi? vala kararı ben almamıştım ki kardeş,sayın ve sevgili adaşım hakkı saygılı koydu o ismiama dur bekliyorum 1000 mesajı göreyim rica etcem "küçükyalı efsanesi"olarak değiştirsin diyenassı iyimi?
Helal olsun valla =D takdir ettim, idolumuzsun =D Bu arada kisa sac yakismis sana yahu, sivilde de devam mi etsen sanki boyle. =)
ADAMSIN
tertiiiib yine yapmışın yapıcanııı helall valla boş vaktiniz çok belli oluyor bende gece gündüz tutuklularda içip içip sapıtanlarla uğraşıyım ooohhh murat gül'ün suçu yok
yok artık bu kadar olur yeğen
Murat, bir hafta daha mangal resmi koymasaydın, bu çocuk yaşıyor mu diye araştırmaya başlayacaktım .Sercan, bakma sen ona. Her yerin iyisi kötüsü vardır
yakarım demiştim dayı...:Dyaşıyorum şükürler olsun..çarşılarım kısıtlandı..gecici süre ile sabrettik şmdi her hafta düzenli çarşım var olmasada olur hergün toyota le gezmesi başka.. çaktırmadan kimseler görmeden birde resimleye bilsem.. görsele döksek işi..varya bizim toyotaların sol ön tarafına filama direği yakışmıyorda değil hani..modifiyede değerlendirilebilir..
oy oyy oyyyy onbaşı da olmuş benim yeğenim